Din huskeliste

Lukk

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, "Kundefavoritt" eller varer med "Sjekk prisen" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Whirlpool Oppvaskmaskiner

Whirlpool oppvaskmaskiner

Din neste Whirlpool oppvaskmaskin kan enten være en innbygnings oppvaskmaskin eller en integrerbar oppvaskmaskin. Den sistnevnte modellen er usynlig i kjøkkenet, fordi oppvaskmaskinen er skjult bak en skapdør. Det er en fin måte å få et enkelt og stilrent uttrykk i kjøkkenet på. Whirlpool sine innbygingsoppvaskmaskiner er også kjennetegnet ved sitt flotte design. Så du kan saktens ha en maskin med synlig front og samtidig bevare et flott og enkelt uttrykk i kjøkkenet. Modellene til innbygging kommer i hvitt eller rustfritt stål.

Energimerking

Alle oppvaskmaskinene fra den amerikanske produsenten her på siden har god energimerking. De ligger mellom A og A++. A er som kjent den beste energiklassen, dermed kan du være sikker på at du får en energieffektiv oppvaskmaskin. Det er faktisk mange penger å spare på å velge en energivennlig oppvaskmaskin, så når du kikker på Whirlpool, er du på rett spor. Noen av oppvaskmaskinene har et Eco-program, som sikrer at oppvasken er ekstra miljøvennlig.

I 2021 kommer det en ny energimerking for noen hvitevaregrupper, og deriblant oppvaskmaskiner. Det betyr at det kommer en ny energiskala, og nye måter å måle energivennlighet på. I en periode i 2021 kan du derfor oppleve at produkter blir sendt med to forskjellige energimerkinger, men etter hvert går det over til at kun være den nye som gjelder. Du kan lese alt om den nye energimerkingen her.

Funksjoner

Størrelsen på oppvaskmaskinen måles blant annet i antall kuverter. Her finner du modeller, som har plass til mellom 9 og 14 kuverter. Whirlpool har også utviklet det innovative systemet 6TH SENSE PowerClean, som betyr at du kan vaske stekeplater, panner og kasseroller i oppvaskmaskinen og få dem helt rene. Det skjer ved hjelp av såkalte jetstråler, og resultatet er en ren vask med minimalt forbruk av energi, vann og tid. Whirlpool oppvaskmaskiner har også mange programmer, så du enkelt kan stille inn maskinen til å vaske optimalt, alt efter hvor skittent det er, hvor lenge det har stått i maskinen etc. Ta en kikk på vårt store utvalg og finn akkurat den oppvaskmaskinen som passer best til deg og din familie.

Din huskeliste

Lukk