Favoritter

Lukk

Skousen matcher laveste nettpris

Vi matcher laveste nettpris

Lavest nettpris - helt enkelt 

Vi matcher laveste nettpris er akkurat det som det høres ut som - du får dine nye hvitevarer til lavest nettpris i alle våre Skousen-butikker. Samtidig får du den personlige rådgivningen og servicen, som Skousen er kjent for. Du er altså garantert den beste handelen – hver gang du handler!

Farvel til ulike priser

Du finner ikke forskjell på butikkpris og nettpris hos Skousen. Som kunde kan det være svært vanskelig å gjennomskue, om den samme varen har to ulike priser. Nettprisen er ofte lavest, fordi man ikke har de samme utgiftene til leie osv. Men hvorfor skal du snytes for den beste prisen, fordi du ønsker personlig rådgivning i butikken? Til forskjell fra våre konkurrenter erkjenner vi at dette ikke gir mening. Du skal få varen til best pris uansett om laveste nettpris kommer fra en av våre konkurrenter.

Hva skal du gjøre?

Skulle du mot forventning finne produktet du vil kjøpe billigere et annet sted, står alle våre butikker klare til å matche prisen. Du skal ha funnet prisen på en norskeid nettbutikk. Gå ned i din nærmeste Skousen og finn prisen online sammen med en av våre dyktige fagfolk – eller ta med dokumentasjon hjemmefra. Det viktigste er at prisen er aktuell når du kjøper og oppfyller betingelsene nedenunder.

Og ellers?

BETINGELSER for “Vi matcher laveste nettpris”

  • Gjelder varer på norskeide nettbutikker som er i Skousens sortiment og på lager til online kjøp hos konkurrenten
  • Gjelder den aktuelle nettprisen på handletidspunktet
  • Gjelder ikke returvarer, levering, montering samt lignende serviceytelser
  • Gjelder kun privatkjøp og kun ved kjøp i en av Skousens fysiske butikker

 

Favoritter

Lukk