Din huskeliste

Lukk

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, "Kundefavoritt" eller varer med "Sjekk prisen" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Siemens Oppvaskmaskiner

Siemens oppvaskmaskiner

Vi har et bredt utvalg av Siemens oppvaskmaskiner, som virkelig lever opp til forventingene. Her på siden finner du tradisjonelle innbygningsoppvaskmaskiner og små praktiske benkoppvaskmaskiner produsert av Siemens. Du finner også integrerbare modeller, og til og med halv integrerte oppvaskmaskiner, hvor fronten er dekket av en skapdør, men displayet øverst fortsatt er synlig. Det er både en elegant løsning, rent designmessig, og en praktisk løsning i forhold til betjening. Vil du ha en oppvaskmaskin med frontpanel, er valgmulighetene hvitt og rustfritt stål.

Antall kuverter og energiforbruk i Siemens oppvaskmaskiner

Oppvaskmaskiner fra Siemens har generelt sett lavt energiforbruk. Du kan med andre ord ikke velge en oppvaskmaskin fra Siemens som har et høyt strømforbruk, den laveste energiklassen er nemlig A. Oppvaskmaskinene får du også i energiklassene A+, A++ og den høyeste A+++, som bruker enda mindre strøm. Som forbruker er du dermed sikker på at du gjør et godt valg, med hensyn til miljøet. Stort sett kan du velge det antall kuverter som passer til ditt behov. Benkoppvaskmaskinene kan romme 6 kuverter, og i de resterende har du valg mellom 8, 9, 10, 12, 13 og 14. Med andre ord er det gode muligheter for å finne en maskin som stemmer overens med ditt behov.

Siemens oppvaskmaskin testvinner i Danmark

Siemens modellen SN 45M203SK er en testvinner på alle marked i Norden, og i Danmark ble den kåret til vinner av forbrukerrådet TÆNK, i april 2013. Denne oppvaskmaskinen bærer energimerket A+++, og den vant dels på grunn av lavt energiforbruk og så simpelthen, fordi den både vasket og tørket eksepsjonelt godt. Spesielt tørkeegenskapene ble fremhevet av TÆNK's dommerpanel. Maskinen har nemlig en Zeolite funksjon. Det naturlige mineralet Zeolite sørger for at glassene blir helt tørre og uten flekker, fordi fukten i oppvaskmaskinen omdannes til varme.

Så stillegående at du nærmest ikke hører den

Som en siste ting vil vi gjerne fremheve at de integrerte oppvaskmaskinene fra Siemens er svært stillegående. De er så stille, at det kan være svært å høre, når maskinen er ferdig med å vaske. Derfor har alle de helintegrerte modellene timeLight eller infoLight, som signaliserer når maskinen er i gang. InfoLight signaliserer et rødt lyspunkt på gulvet, når programmet er i gang.

Er du på jakt etter en billig Siemens vaskemaskin eller et godt tilbud? Vi kjører nemlig tilbud på fra tid til annen, så hold et godt øye med skousen.no

Din huskeliste

Lukk