Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher laveste nettpris*
SommerSALG - Finn en SommerPRIS
null

Smegs arbeid for et innovativt design, teknologi med stil og eksepsjonell ytelse har gjort merket til en pålitelig følgesvenn på kjøkkenet over hele verden. Oppdag det omfattende utvalget av produkter som forener funksjon med estetikk, og la Smeg, med den italienske historien, bli en uvurderlig del av den kulinariske reisen.

KOMFYRER

null

Since 1955

 

I 1955 ble det første produktet fra Smeg produsert, Elisabeth-komfyren. Det symboliserer Smegs dedikasjon til kvalitet og lidenskap for hvert produkt som skapes, og hvert produkt som produseres, bærer med seg en historie med grundig håndverk som strekker seg over generasjoner.

Kvalitet og stil på kjøkkenet

 

For matlagingsentusiaster er kvalitet og personlig stil av største betydning. Inspirert av verdens beste kokker har Smeg skapt en komfyrkolleksjon som kombinerer eleganse med enestående ytelse, brukervennlighet og minimalt energiforbruk.

null

INTEGRERTE PRODUKTER

Matlaging med Smeg

 

Utforsk Smegs brede utvalg av hvitevarer, som omfatter alt fra komfyrer og innebygde hvitevarer til kokeplater og kjøkkenvifter. Med innovativ design og pålitelig ytelse gir serien deg de verktøyene du trenger for å skape kulinariske mesterverk!

Rengjøring med pyrolyse

 

Ved å bruke rengjøring med pyrolyse vil ovnen din være så god som ny uten større anstrengelser fra din side. Ovnen varmes opp til over 400 °C, omdanner matrester til aske og fjerner behovet for å bruke kjemikalier og skrubbe ovnen. En enkel, tidsbesparende og miljøvennlig løsning som gir deg en skinnende ren ovn.


Oppdag ovner fra Smeg med rengjøring med pyrolyse ➡

Skap drømmekjøkkenet


null

Den integrerte serien fra Smeg er en kombinasjon av stil og funksjon uten kompromisser. Utforsk de ni ulike estetiske linjene, fra den tidløse klassiske designen til den landlige stilen som gjenopplever varmen og intimiteten til fortidens kjøkken.

 

Uansett personlig stil får du produkter av høy kvalitet som er nøye designet for kjøkkenets behov. Smeg tilbyr den perfekte balansen mellom italiensk eleganse og praktisk funksjonalitet. Skap drømmekjøkkenet med Smeg, og la stil og funksjon gå hånd i hånd.

KJØKKENPRODUKTER

null

Since 2014

 

Hvert produkt har en perfekt balanse mellom form og funksjon. Ved å inkludere kjøkkenprodukter fra Smeg i kjøkkenmiljøet får du ikke bare tilgang til avansert teknologi, men også et tidløst og smakfullt design som kompletterer boligen på den beste måten.

Kaffe – en perfekt kopp hver eneste gang

Espressomaskin

 

ECF01 er en kompakt manuell espressomaskin med et ikonisk design som sørger for den gode italienske baropplevelsen i egen bolig.

Pumpen har et trykk på opptil 15 bar som sikrer det beste resultatet for å få en perfekt kopp med espressokaffe. Ved å blande damp, luft og melk produserer Cappuccino-systemet et tykt, kremaktig skum, slik at du kan tilberede de melkebaserte drikkene du liker best, hjemme.

 

Se espressomaskiner fra Smeg ➡

Helautomatisk espressomaskine

 

Våkn opp hver morgen med lukten av nykvernet kaffe: med den helautomatiske espressomaskinen fra Smeg kan du brygge favorittdrikken din på få sekunder. Ved å male kaffebønnene for hver gang bevarer kaffemaskinen aromaen fra blandingen, noe som gjør kaffeopplevelsen unik på alle måter.

 

Se helautomatiske espressomaskiner fra Smeg ➡

null

 

Med et bredt utvalg av kjøkkenprodukter gir Smeg deg en unik mulighet til å matche alle kjøkkenapparatene i samme farge og stil for å gi en enhetlig stil. Men hvis du vil være litt kreativ og blande ulike farger og stiler, har du også muligheten til å gjøre det med Smeg. Uansett hvilken vei du velger, kan du stole på Smegs høye kvalitet og design for å skape det perfekte kjøkkenet som passer for deg.

null
null

Velkommen til Smeg


Velkommen til Smeg, hvor erfaring, teknologi og design møtes for å skape en matlagingsopplevelse utenom det vanlige. La oss sammen gjøre matlaging til en hyggelig og inspirerende opplevelse hver dag.


Se produkter fra Smeg her ➡