Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher laveste nettpris*
SommerSALG - Finn en SommerPRIS
null

Husk å vedlikeholde produktene dine, det lønner seg

null

Hvorfor bør du passe godt på hvitevarene dine?


Det er sunn fornuft å passe på tingene sine. Når du vedlikeholder hvitevarene dine jevnlig, sørger du ikke bare for at maskinene yter best mulig, du forlenger også levetiden deres og passer dermed på planeten vår.

 

Vi har gjort det enkelt for deg å vedlikeholde hvitevarene dine med vår helt egen serie av rengjøringsprodukter. Med Skousen Professionel i hjemmet kan du både avkalke vannkokeren, forhindre mugg i vaskemaskinen og holde kjøleskapet fritt for bakterier. Det kaller vi omsorg for hvitevarene!

null

Skousen Professionel rengjøringsprodukter

null

Avkalker

Vår avkalker kan brukes til alle elektriske artikler og hvitevarer som krever avkalking. Kan brukes til avkalking av både vannkokeren, kaffemaskinen og vaskemaskinen. Ved å avkalke vaskemaskinen sikrer du at varmelegemet ikke blir dekket av kalk, noe som gjør at maskinen bruker ekstra energi på å varme opp vannet.

Merk at blandingsforholdet avhenger av vannets hardhetsgrad. Kjøp den her.

null

Kjøleskapsrens

Vår kjøleskapsrens kan brukes til å desinfisere kjøleskap og frysere. Det er særlig virksomt mot bakterier og mugg- og gjærsopp. Renser og fjerner effektivt lukten fra bakterier, og er ikke skadelig for verken dyr eller mennesker. Kjøp den her.

null

Platetopprens

Vår platetopprens fjerner effektivt fastbrente matrester uten å lage riper i platetoppen. Det polerer og beskytter på samme tid og etterlater platetoppen blank og med en beskyttende hinne, som gjør fremtidig rengjøring lettere. Kjøp den her.

null

Mikrobølgeovnrens

Vår mikrobølgeovnrens er et biologisk nedbrytbart og desinfiserende rensemiddel til mikrobølgeovner. Det løsner fastbrente matrester fra innsiden av ovnen og er virksomt mot bakterier og mugg- og gjærsopp. Kjøp den her.

null

Oppvaskmaskinrens

Vår oppvaskmaskinrens er spesielt utviklet til rengjøring, avkalking og vedlikehold av oppvaskmaskiner. Det løser effektivt opp fett og skitt fra rør innvendig i maskinen samt kalkavleiringer og etterlater maskinen ren med en behagelig duft. Det forebygger samtidig kalk og striper på serviset og forlenger oppvaskmaskinens levetid. Kjøp den her.

null

Ovnsrens

Vår ovnsrens er et biologisk nedbrytbart og ikke-etsende rensemiddel til bake- og stekeovner. Ovnsrensen løsner fastbrente matrester fra ovnens innvendige sider. Den er også velegnet til rensing av grillrister og stekeplater. Kjøp den her.

null

Stålrens

Vår stålrens er fremstilt spesielt til rengjøring av rustfrie ståloverflater på f.eks. kjøleskap, ovner og veggplater. Stålrensen fjerner effektivt merker etter fingre, fettflekker og annen skitt. Den etterlater en tynn beskyttende hinne på overflaten, som gjør fremtidig rengjøring lettere. Kjøp den her.

null

Vaskemaskinrens

Vår vaskemaskinrens er et biologisk nedbrytbart rensemiddel som fjerner biofilm, såperester og belegg i vaskemaskinen. Daglig bruk av vaskemaskinen ved lave temperaturer gir grobunn for mugg og bakterier som kan sette seg i tøyet. Dette forhindres best ved jevnlig bruk av vaskemaskinrens. Renser og avkalker maskinens slanger og rør og forlenger dermed maskinens levetid. Kjøp den her.

null