Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher laveste nettpris*
SommerSALG - Finn en SommerPRIS

Siemens inductionAir Plus - to produkter i ett.

Platetopp med en kraftfull integrert ventilator.

Platetopp med en kraftfull integrert ventilator. To avanserte produkter i et diskret integrert design. En moderne alt i ett-løsning med revolusjonerende teknologi som frigjør plass og gjør det mulig å tenke nytt, både når det gjelder kjøkkeninnredning og matlaging.

null

Platetop med integrert ventilator

Vi bruker stadig mer tid på kjøkkenet. Med den innovative teknologien bak inductionAir Plus-systemet kan du innrede kjøkkenet uten begrensninger.


Se utvalget her.

null

Kombiner to induksjonssoner - combiZone

For å optimalisere og sikre jevn distribusjon av varme ved bruk av store gryter og panner, kan man kombinere to soner til én stor.


powerMove - intuitiv matlaging

Intelligente powerMove Plus deler opp induksjonstoppen i tre varmesoner - steking med maksimal varme lengst fram, middels varme for småkoking i midten og "hold maten varm" bakerst, på lav varme. På denne måten kan du holde orden på flere retter samtidig med enkle bevegelser.

null

Temperaturstyring uten knapper – touchSlider

Med touchSlider-funksjonen kan du stille inn kokesonetemperaturen direkte eller ved å velge den på en skala med et fingertrykk. Varmen styres via sensorer og skjer i halve trinn opp til trinn 9.

Høyeste giret for powerInduction – powerBoost-funksjon

Med powerBoost-funksjonen økes effekten med opptil 50 %. Når du koker opp store mengder, sparer du inn 35 % av tiden.

null

Brukervennlig og enkel rengjøring

InductionAir Plus er brukervennlig både under og etter tilberedning. Det er veldig enkelt å rengjøre overflatene. inductionAir Plus fettfiltre rengjøres enkelt i oppvaskmaskinen. Hvis du ved et uhell søler eller noe koker over, er ventilatoren vanntett og eventuelt søl samles i to beholdere.