Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher laveste nettpris*
SommerSALG - Finn en SommerPRIS
Fremtidenskøkken fra Siemens med vaskemaskine opvaskemaskine tørretumbler ovn køleskab Whiteaway

Gjør hjemmet ditt smartere med Wi-Fi-tilkoblede hvitevarer fra Siemens.

Med nye innovasjoner oppstår det nye muligheter. Betjen de nye hvitevarene dine fra Siemens med appen Home Connect, uansett hvor du er og hva du gjør. Kombinasjonen av Wi-Fi-tilkoblede hvitevarer, smart programvare og den intuitive Home Connect-appen gir masser av praktiske muligheter som gjør livet mye lettere, slik at du får mer tid til å gjøre det du har mest lyst til.

Vi vet hvordan de mange nye mulighetene beriker hverdagen med raskere nettverk og sammenkoblede enheter som gjør livet enklere. Vi mener apper blir en integrert del av et smart liv. Nå kan du bruke hverdagens tjenester sammen med produktet ditt, bare smartere.

Siemens smart oven i sort med en integreret Siemens kaffemaskine i et hvidt køkken
Siemens smart emhætte i sort over et hvidt køkken
Siemens smart opvaskemaskine i hvide med blåt lys står åben
Vaskemaskiner
Kogeplader
Tørretumblere
null

En genial snarvei til et smart hjem.

Med Home Connect blir det enkelt å betjene hvitevarene: Fra vaskemaskinen til ovnen, kaffemaskinen eller støvsugeren. Home Connect-appen gir deg alltid tilgang til alle relevante opplysninger. Den kan ikke bare slå produktene dine av og på, den kan også velge programmer, justere tidtakeren, stille inn produkter til øko-modus og mye mer.

Les enda mer om tilkoblede hjem her

Ta hjemmet inn i fremtiden  

Home Connect kan hjelpe med å gjøre husholdningen mer effektiv og sikker med et knappetrykk. Med Home Connect får du ikke bare tilgang til appens utvidede funksjonalitet, men også fra Home Connect-økosystemets tilkoblede partnertjenester.

Se hvordan du kobler ditt Siemens-produkt til Home Connect her.

Registrer deg for My Siemens her.

null