Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher laveste nettpris*
Kontakt oss
på e-post
Siste sjanse - Finn en SommerPRIS
null

Fleksibel betaling med Santander


Vi har løsningen enten du foretrekker delbetaling eller rentefrie betalingsutsettelser. Kjøp hvitevarene du trenger, når det passer deg.

Legg merke til at finansiering via Santander ikke kan benyttes av firma- eller bedriftskunder.

Velg den løsningen som passer deg best

null
null
null

Delbetaling

- betal litt hver måned

Ønsker du månedlig faktura med mulighet for delbetaling? Her har du full fleksibilitet. Gjennom delbetaling får du nemlig mulighet til å betale det beløpet som passer deg best hver måned. En måned betaler du kanskje litt mer, en annen måned kanskje litt mindre. Du kan også bestemme et fast månedsbeløp, f.eks. 500 kr, som du så betaler hver måned.  


Betalingsutsettelse

- utsett betalingen i opptil 9 måneder

Med Handlekonto kan du utsette betalingen på et kjøp i et gitt antall måneder. Den første måneden betales kun et utsettelsesgebyr. Etter, eller i løpet av, den betalingsfrie perioden kan du velge å betale inn hele beløpet, eller dele opp beløpet i månedlige rater tilpasset din egen økonomi. Det tilfaller ingen renter i betalingsfri periode.


Utsettelsesgebyr:

  • 4 måneder betalingsutsettelse: Utsettelsesgebyr kr 299
  • 6 måneder betalingsutsettelse: Utsettelsesgebyr kr 399
  • 9 måneder betalingsutsettelse: Utsettelsesgebyr kr 499

Slik får du betalingsutsettelse/delbetaling


  • Velg betalingsutsettelse eller delbetaling i kassen
  • Fyll ut søknadsskjema
  • Du får svar umiddelbart
  • Signer med BankID


Dersom søknaden innvilges, sender Santander Consumer Bank deg en SMS og e-post med en sikker link til lånedokumentet. Vi anbefaler elektronisk signering med BankID for umiddelbar levering av vare(r).

Faktura

- betal om 14 dager

Når du velger faktura i kassen, kan du kjøpe det du vil med det samme og betale når varen er levert. Du kan velge faktura på varekjøp fra 199 kroner og opptil 6 000 kroner.

  • Fakturagebyret er 29 kroner
  • Betalingsfristen er alltid 14 dager
  • Ingen rente eller etableringsgebyr

Ved søknad om Faktura vil det innhentes kredittopplysninger om søker. Fakturaen sendes på epost fra Santander Consumer Bank.

Dersom betaling unnlates, påløper purregebyr iht. gjeldende satser, og forsinkelsesrente iht. lov om renter ved forsinket betaling m.m. (forsinkelsesrenteloven)

Eksempel: 1 varekjøp à kr 1 000, fakturagebyr kr 29, totalt kr 1 029 o/14 dager.

Hva koster Handlekonto?

Delbetaling og betalingsutsettelse forutsetter inngåelse av kredittavtale med kredittkort etter kredittvurdering. Vi tilbyr betalingsutsettelse i 4-9 mnd, fra kr 299 til kr 499.

Dersom totalbeløpet ikke betales etter endt betalingsutsettelse, går man over til delbetaling med følgende priseksempel:

Eff. rente 30,8 %, kr 20 000 o/12 mnd, kostnad kr 3 063, totalt kr 23 063

Minste månedlige betaling er 3,5 % av utestående kreditt, begrenset nedad til kr 199. Varekjøp er gebyrfritt i Norge og har heller ingen årsgebyr. 

Du kan lese mer om priser og vilkår for Handlekonto på Santanders hjemmeside.

Handlekonto i butikk

I samarbeid med Santander Consumer Bank gir vi deg mulighet til å søke om Handlekonto når du handler i en av våre Skousen butikker. Vi hjelper deg gjerne med å opprette Handlekonto i butikk, men du kan også søke selv på forhånd.

Har du spørsmål?

Du kan kontakte oss eller ringe Santander Consumer Bank på telefon: 21 08 30 00 mandag – fredag 8-21 og lørdag 9-19.