Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher selvfølgelig laveste nettpris*
*Kampanjen gjelder utvalgte tilbudsprodukter og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer. Varigheten ses på det enkelte produktet.
null

Gjør mer ut av kjøkkenet ditt med Samsung


Oppdag Samsungs brede utvalg av stilrene og romslige kjøleskap og frysere tilpasset dine behov.

Alle kjøleskap- og frysermodellene våre er optimalisert med SpaceMax™ for maksimal oppbevaringsplass. De er rimfrie og fordeler den kalde luften jevnt i alle hjørner, og har en langvarig og effektiv ytelse med 20 års garanti på den digitale invertermotoren.* Dessuten er det mulig å velge en rekke løsninger som gjør at maten holder seg lenger, takket være optimalisert luftfuktighet og jevnere temperatur. 


Utforsk de ulike kjøleskap- og frysermodellene

Samsung Frittstående fryseskap
Samsung Integrerte fryseskap
Samsung Side-by-side
Samsung Frittstående kombiskap
Samsung Integrerte kombiskap
Samsung Frittstående kjøleskap
Samsung Integrerte kjøleskap
null

Frittstående kjøleskap og fryser

Plasser kjøleskapet og fryseren akkurat som du ønsker med våre romslige frittstående modeller. Velg funksjoner som Humidity Control og Metal Cooling, som justerer luftfuktigheten og reduserer tapet av kald luft når du åpner døren. Alt for en effektiv kjøling som får matvarene dine til å holde seg friske så lenge som mulig.

Samsung Frittstående kjøleskap
Samsung Frittstående fryseskap
null

Kombiskap

Få plass til mer på et mindre areal med våre romslige kombinerte kjøleskap og frysere. Fresh+-funksjonene bidrar til å holde matvarene friske opptil dobbelt så lenge, og i tillegg bidrar Metal Cooling til å bevare kaldluften når du åpner og lukker kjøleskapet. 

https://www.skousen.no/samsung/hvitevarer/kombiskap/frittstaende-kombiskap/#/
Samsung Integrerte kombiskap
null

Side by Side

Det selvskrevne kjøleskapet for deg som ønsker et godt planlagt kjøkken med smarte funksjoner, som dessuten kan romme storhandelen for hele familien. 

Samsung Side-by-side

Noen av Samsungs smarte funksjoner**

null

Større innside, samme utside

Oppbevar flere matvarer takket være en større innside. SpaceMax™-teknologien bruker spesiell isolering, noe som muliggjør tynnere vegger uten å gå på kompromiss med yttermålene. 


Se Samsung køleprodukter med SpaceMax™ ➡

Fordeler kulden jevnt for å redusere matsvinnet 

Hold maten fersk lenger. All Around Cooling fordeler kulden jevnt i hele kjøleskapet og fryseren, deriblant døren, slik at matvarene dine holder seg ferske uansett hvor du plasserer dem. Ved å sirkulere kaldluft og kontinuerlig kontrollere temperaturen sikrer All Around Cooling at matvarene på hyllene og i døren kjøles effektivt og holder seg ferske lenger.


Se Samsung kjøleprodukter med All Around Cooling ➡

null
null

Jevnere temperatur med Metal Cooling

Metal Cooling bevarer kaldluft også når du åpner og stenger døren ofte. Siden temperaturen tilbakestilles raskere, behøver du ikke å tenke på hvor lang tid du bruker på å finne det du trenger i kjøleskapet. 

Fleksibel bruk med Smart Conversion 

Nyt optimal lagringsfleksibilitet med Smart Conversion. Takket være Twin Cooling-teknologi kan du bytte mellom fem kjølemoduser. Forvandle enkelt fryseren til et kjøleskap, så kan du oppbevare mer fersk mat eller slå av kjøl eller frys med OFF-mode*** for å spare energi. 

null
null

Hold hvitevaren frostfri

Med No Frost-teknologien opprettholdes en konstant optimal temperatur i hele kjøleskapet og fryseren og stopper dermed ansamling av is slik at du slipper å legge til tid på avriming. På denne måten beskyttes matvarene mot frostskader. 

*Fra 1. juli 2022 gjelder en 20 års reservedelsgaranti fra kjøpsdatoen. Garantien gjelder bare nevnt komponent, den digitale inverterkompressoren på kjøleskap som selges innen EU, og omfatter ingen andre kostnader som for eksempel arbeidskostnader, frakt eller installasjon. Fullstendige vilkår

**Funksjonene varierer fra modell til modell.

***OFF-mode slår bare av funksjonen, ikke strømmen, slik at temperaturen i kjøl eller frys bevares under 15 °C.