Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher laveste nettpris*
SommerSALG - Finn en SommerPRIS
null

Nilfisk er en dansk bedrift med høye ambisjoner og forventninger til produktene sine. Når vi hører "Nilfisk", tenker mange av oss på støvsugere. Og støvsugere er nettopp det Nilfisk har spesialisert seg på å designe, utvikle og produsere - både til privat og profesjonell bruk.


Nyheter

Nilfisk S1 home
Nilfisk S1 allergy home

Den siste nyheten er en ledningsfri støvsuger. Nilfisk S1-serien av ledningsfrie støvsugere skiller seg ut med sitt moderne design, behagelige håndtak, lang batterilevetid og store støvbeholder.


S1-serien er designet med fokus på maksimal fleksibilitet, slik at det er enkelt å veksle mellom å støvsuge gulv og tepper med et enkelt knappetrykk. Den fleksible formen sørger for at støvsugeren er enkel å manøvrere på både harde og myke overflater og fanger effektivt opp selv de minste støvpartiklene.


Med det buede håndtaket ligger den godt i hånden uansett om du bruker den med én eller begge hender, noe som gjør det enkelt å støvsuge på steder det er vanskelig å komme til, som dørkarmer, under sofaen og i hyller. For å gjøre det ekstra praktisk kan den håndholdte mini-støvsugeren lett kobles fra med et enkelt knappetrykk, slik at du kan støvsuge de mest utilgjengelige stedene i huset til perfeksjon.

Støvsugere fra Nilfisk
Trådløse støvsugere fra Nilfisk
Håndstøvsugere fra Nilfisk
Grovstøvsugere fra nilfisk

Om Nilfisk

Nilfisk ble startet i Danmark av to gründere, P. A. Fisker og H. M. Nielsen, opprinnelig under navnet Fisker & Nielsen. Senere endret de navnet til Nilfisk ved å slå sammen navnene.


Nilfisk ble grunnlagt med en visjon om å lage kvalitetsprodukter. I mer enn 100 år har de tilpasset seg forbrukerne og utviklet nyskapende løsninger som oppfyller de skiftende behovene til kunder over hele verden.


I dag tilbyr Nilfisk et bredt utvalg av premium rengjøringsprodukter til hjemmet, deriblant høytrykksspylere, våt-/tørrstøvsugere og støvsugere, samt profesjonelt rengjøringsutstyr.