Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher laveste nettpris*
SommerSALG - Finn en SommerPRIS
null

Miele TwinDos® - automatisk dosering av vaskemiddel som gir perfekte resultater

Miele vaskemaskiner står ikke bare for kvalitet, men også for optimale vaskeresultater og maksimal komfort. Med Mieles smarte TwinDos®-system får du en helautomatisk dosering av flytende vaskemiddel. Miele TwinDos® doserer UltraPhase 1 og UltraPhase 2 på riktig tidspunkt i vaskeprosessen, slik at du oppnår et perfekt vaskeresultat. I tillegg doserer TwinDos® så nøyaktig at du kan spare opptil 30% sammenlignet med manuell dosering.

Stor TwinDos®-kampanje

Kjøp en Miele vaskemaskin med TwinDos og få et halvt års forbruk* av Mieles fantastiske flytende vaskemiddel UltraPhase 1 og 2 med på kjøpet. Velg mellom Classic og Sensitive.


*Det følger en patron av hhv. UltraPhase 1 & 2 Classic med vaskemaskinen. Løs inn verdikupongen og få tilsendt et sett med 3 x UltraPhase 1 og 2 x UltraPhase 2 fraktfritt. 

null
null
null

Hva er TwinDos®?

TwinDos®? Er verdens første integrerte doseringssystem for flytende vaskemiddel.

Det revolusjonerende systemet doserer to vaskemidler - Miele UltraPhase 1 og Miele UltraPhase 2. Ikke noe annet doseringssystem for flytende vaskemiddel vasker kulørt og hvitt tøy så godt som TwinDos®.

Hvordan virker TwinDos®?

TwinDos®-systemet doserer vaskemidlet fra hver av de to patronene på optimalt tidspunkt og med riktig mengde. Du får dermed en vask som passer nøyaktig til tøytypen og mengden du vasker - uavhengig av om du vasker hvitt eller kulørt tøy.

Med TwinDos® kan du fjerne selv de vanskeligste flekker - helt automatisk. 

Hvorfor velge TwinDos®?

Med TwinDos® kan du spare opptil 30% vaskemiddel! TwinDos® doserer nemlig alltid riktig mengde vaskemiddel. Med automatisk dosering unngår du dessuten rester av vaskemidler i tøyet - noe som er svært viktig for de med sensitiv hud. I tillegg slipper du å fylle vaskemiddel hver gang du skal vaske – (da) 1,5 liter i hver av patronene holder lenge!

null
null
null

CapDosing

Til spesialprogrammene kan du bruke Mieles CapDosing-system. Kapslene består av 100% resirkulert plast og settes inn i skyllemiddelkammeret. Slik oppnår du den perfekte doseringsmengden og unngår for lite eller for mye over- eller underdosering. Du kan velge mellom 6 spesialvaskemidler, 3 skyllemidler, impregneringsmidlet ImpraProtect, Booster mot vanskelige flekker samt den fantastiske CottonRepair.

Skånetrommel

Med den glatte overflatestrukturen i Mieles skånetromler dannes det en film av vann mellom tøyet og trommelveggen. Tøyet glir lett på filmen og skånes optimalt. De små hullene i trommelen med polerte kanter sikrer at du unngår tråduttrekk og at fremmedlegemer, som BH-bøyler, havner i avløpspumpen. 

Strømsparing med startforvalg

Miele har gjennom de siste 10 årene redusert både vann- og strømforbruket kraftig i sine vaskemaskiner, men husk også at du kan spare strøm ved å forskyve starttiden til et tidspunkt hvor strømmen er billigst.