Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher laveste nettpris*
SommerSALG - Finn en SommerPRIS
Derfor er Mieles støvsugerkvalitet legendarisk

Spesialist på gulv siden 1927

Velg mellom alt fra en håndholdt modell til en robotstøvsuger. Med eller uten støvsugerpose. Mieles effektive støvsugere er like forskjellige som hjemmene vi bor i. Finn din favoritt!

Miele - støvsuger

Støvsuger med pose

Den tradisjonelle, kraftige Miele støvsugeren

En tradisjonell Miele støvsuger med støvsugerpose kombinerer effektiv rengjøring med unik brukervennlighet.

Med Mieles smarte klikksystem er det enkelt å bytte støvsugerpose. Den automatiske poselukkingen stenger inne det oppsamlede støvet, slik at hygienen er på topp.

Se alle modeller her

Poseløs støvsuger

Se Boost og Blizzard

Om du vil slippe å skifte pose og i stedet bare tømme en beholder, så er Mieles Boost eller Blizzard et riktig valg for deg.

Du oppnår det samme effektive rengjøringsresultatet og kan velge mellom den smarte kompakte Boost eller storebroren Blizzard som har en større kapasitet. Begge de to poseløse støvsugermodellene får du med ulike funksjoner som du kan velge etter behov, som f.eks Cat & Dog-modeller. 


Se alle modeller her

Miele poseløs støvsuger
Miele - håndholdt støvsuger

Håndholdt støvsuger

Opplev Mieles kraftigste støvsuger

Smart, fleksibel og full av energi. Mieles håndholdte støvsuger Triflex HX2 tar raskt hånd om smuler og støv.

Testvinnere: Miele Triflex HX2-modellene Pro og Cat & Dog er dessuten kåret til "Best i Test" av både Forbrugerrådet TÆNK i Danmark (august 2022) og Råd & Rön i Sverige (september 2022).


Se alle modeller her

Robotstøvsuger

Helautomatisk rengjøring

Miele robotstøvsuger Scout RX3 er utstyrt med den aller siste teknologien, slik at den kan ta hånd om støvsugingen, mens du gjør noe annet.

Med Miele Scout-appen trenger du bare velge ønsket program så gjør roboten jobben. Når den er ferdig, finner den tilbake til stasjonen hvor den automatisk lades opp og er klar til neste rengjøring.


Se alle modeller her

Miele - robotstøvsuger