Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher laveste nettpris*
SommerSALG - Finn en SommerPRIS
null

Miele presenterer nye vaskemaskiner og tørketromler til det moderne liv

Tid er blitt en knapp ressurs. Det er derfor blitt viktig for oss alle at hverdagens hjelpemidler lever opp til våre krav om rask og enkel utføring av de forskjellige oppgavene i hjemmet, og uten at dette går på bekostning av resultatet.

Mieles nye ModernLife-maskiner lever opp til alle parameterne, og tilbyr perfeksjon i enhver situasjon. Tøyet vaskes perfekt og raskt takket være TwinDos samt at det blir friskt duftende og tørt med FragranceDos i tørketrommelen. Samtidig får du brukerkomfort og hverdagsluksus for alle pengen med Mieles nye Wash2Dry-funksjon.

Miele T1 med Wash2Dry, Miele@home og FragranceDos

nullWash2Dry

Få maksimal brukervennlighet og driftsikkerhet med Mieles nye Wash2Dry-nettverksfunksjon, hvor vaskemaskinen sender data til tørketrommel etter avsluttet vask. Deretter velger tørketrommelen automatisk et passende tørkeprogram. Det eneste du skal gjøre er å flytte klesvasken fra vaskemaskinen og over i tørketrommelen, slå på tørketrommelen og velge Wash2Dry. Sånn! Da er det bare å vente til klesvasken er ferdigtørket. Enten det er denim/jeans, håndklær eller finere plagg, får du tøyet perfekt tørket hver gang!
Miele@home og Miele@mobile-app

For at den nye funksjonen skal fungere må tørketrommel og vaskemaskin kobles til ditt nettverk samt Mieles gratis app: Miele@mobile. Når maskinene er satt opp, er hverken app eller smartelefon nødvendig for den daglige bruken, men hvis du ønsker det kan du velge MobileStart og fjernstyre produktet 100 % fra appen.

null
nullFragranceDos

Flere og flere av oss bruker nå mindre skyllemiddel når vi vasker tøy, og da kan kanskje noen av oss kan komme til å savne «duften av rent vasket tøy». Men det finnes det råd for hvis du tørker tøyet i en Miele ModernLife tørketrommel. Med duftampuller fra Miele – i syv velduftende varianter – tilfører du din personlige yndlingsduft til klesvasken under tørkingen. Miele får fremstilt sine dufter fra et familiedrevet firma i syd Frankrike, som har vært i drift siden 1871. Parfymeekspertene bruker en patentert metode som sikrer at de verdifulle duftessensene bevares. Resultatet er en behagelig, frisk og naturlig duft i tøyet, som varer opp til 4 uker.

Miele W1 med QuickPowerWash og CapDosingPowerWash og QuickPowerWash

Mieles PowerWash sørger for en rengjøringseffekt på høyeste nivå, og med QuickPowerWash-programmet som bruker bare 48 minutter. Maskinen vasker opp til 40 % mer energieffektivt, enn den høyeste energieffektivitetsklasse indikerer, og det med moderat driftstid: Ingen programtid er lengre enn 3 timer. Selv mindre vaskemengder blir rene på en økonomisk måte. Dette er mulig takket være Mieles Spin&Spay-teknologi, som kjører med et svært lavt forbruk av vann – og sparer energi!

null
nullCapDosing – perfekt specialvask

For spesialvask kan du enkelt bruke Miele Caps. De plasseres rett i skyllemiddelkammeret, og her kan du velge mellom hele 6 spesialvaskemidler (Sport, Outdoor, WoolCare, SilkCare, DownCare og UltraDark), 3 skyllemidler (Aqua, Cocoon, Nature) og impregneringsmidlet ImpraProtect. Det fås dessuten en Booster mot umulige flekker samt den effektive CottonRepair som gir nytt liv til ditt favorittplagg i bomull.

Husk at basisemballasjen er produsert av 100 % resirkulert plast. 

Kjøp din Miele vaskemaskin eller tørketrommel her