Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher laveste nettpris*
SommerSALG - Finn en SommerPRIS
null

MIELE – KVALITET FORUT FOR SIN TID

I mer enn 120 år har Miele laget produkter med enestående lang levetid.

Selv optimal ytelse betyr ingenting uten langvarig og pålitelig drift. Derfor kombinerer Miele innovasjon med enestående håndverk av beste kvalitet. Det er Mieles dedikasjon og kjærlighet til hver detalj som sørger for at produktene holder ekstra lenge.

Miele vaskemaskiner er testet for 20 års bruk*. 20 år med perfekt vask av favorittøyet ditt. Det er godt å vite at det lønner seg å kjøpe hvitevarer med lang holdbarhet. Både i forhold til økonomien og miljøet. Fordi lang levetid er den ultimate bærekraft. Med Miele vaskemaskin er du sikret både perfekte resultater, lavt energi- og vannforbruk, og lang levetid. En Miele vaskemaskin er designet for å brukes år etter år i lang tid fremover.

Se vårt utvalg av vaskemaskiner fra Miele her.

SIDEN 1899 HAR MIELE ALDRI SAGT SEG FORNØYD MED DET BESTE

HÅNDVERK

For Miele har banebrytende innovasjoner i seg selv ikke vært nok. Derfor lager Miele sine egne deler og støper jernet sitt selv. Miele lager til og med maskinene, som lager maskinene. Det ligger i virksomhetens DNA å strebe etter det beste. Det er det de kaller «Immer Besser».

10 000 TIMERS TESTING – DET BEVISER FOR ALVOR, HVA ET PRODUKT KAN PRESTERE

YTELSE

Der andre er fornøyde etter noen få runder med testing, går Miele enda lenger. Noen bilmotorer testes i 3 000 timer, mens Miele tester i opp til 10 000 timer. Faktisk bruker Miele 30 % av utviklingstiden på testing. Dette er med på å sikre deg enestående resultater – år etter år.

LANG LEVETID ER SANN BÆREKRAFT

BÆREKRAFT

Forestill deg, at du i stedet for å bruke mange vaske- eller oppvaskmaskiner gjennom årenes løp – kun bruker én. En hvor ytelsen fortsetter å imponere deg mange år frem i tid. En maskin, som bruker mindre vann, mindre energi og mindre vaskemiddel. Så du forbruker mindre. Og gjør noe godt, som varer. 

*Under utviklingen av vaskemaskinserien W1 har Miele testet modeller og kjernekomponenter med 5000 vaskeomganger (=5 vask per uke ved bruk i 50 uker per år) på forskjellige programmer. Les mer her