Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher laveste nettpris*
SommerSALG - Finn en SommerPRIS
null

MIELE – KVALITET FORUT FOR SIN TID

I mer enn 120 år har Miele laget produkter med enestående lang levetid.

Selv optimal ytelse betyr ingenting uten langvarig og pålitelig drift. Derfor kombinerer Miele innovasjon med enestående håndverk av beste kvalitet. Det er Mieles dedikasjon og kjærlighet til hver detalj som sørger for at produktene holder ekstra lenge.

Siden grunnleggelsen i 1899 har Miele jobbet for å kunne oppfylle kvalitetsløftet «Immer Besser». Dette gjelder naturligvis også for Miele-støvsugere. En av årsakene til Mieles enestående støvsugerkvalitet er at alle støvsugerseriene gjennomgår en rekke krevende belastnings- og holdbarhetstester før de endelig blir godkjent for markedet. Det betyr at du får en støvsuger med en fantastisk rengjøringsevne, enestående og komfortabel betjening samt lang levetid. 


Se vårt utvalg av støvsugere fra Miele her.

SIDEN 1899 HAR MIELE ALDRI SAGT SEG FORNØYD MED DET BESTE

HÅNDVERK

For Miele har banebrytende innovasjoner i seg selv ikke vært nok. Derfor lager Miele sine egne deler og støper jernet sitt selv. Miele lager til og med maskinene, som lager maskinene. Det ligger i virksomhetens DNA å strebe etter det beste. Det er det de kaller «Immer Besser».

10 000 TIMERS TESTING – DET BEVISER FOR ALVOR, HVA ET PRODUKT KAN PRESTERE

YTELSE

Der andre er fornøyde etter noen få runder med testing, går Miele enda lenger. Noen bilmotorer testes i 3 000 timer, mens Miele tester i opp til 10 000 timer. Faktisk bruker Miele 30 % av utviklingstiden på testing. Dette er med på å sikre deg enestående resultater – år etter år.

LANG LEVETID ER SANN BÆREKRAFT

BÆREKRAFT

Forestill deg, at du i stedet for å bruke mange vaske- eller oppvaskmaskiner gjennom årenes løp – kun bruker én. En hvor ytelsen fortsetter å imponere deg mange år frem i tid. En maskin, som bruker mindre vann, mindre energi og mindre vaskemiddel. Så du forbruker mindre. Og gjør noe godt, som varer.