Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher laveste nettpris*
SommerSALG - Finn en SommerPRIS
null

MIELE – KVALITET FORUT FOR SIN TID

I mer enn 120 år har Miele laget produkter med enestående lang levetid.

Selv optimal ytelse betyr ingenting uten langvarig og pålitelig drift. Derfor kombinerer Miele innovasjon med enestående håndverk av beste kvalitet. Det er Mieles dedikasjon og kjærlighet til hver detalj som sørger for at produktene holder ekstra lenge.

Kampanje! Få et halvt års forbruk av Miele PowerDisk med på kjøpet

Miele gir deg et halvt års forbruk* av oppvaskmiddelet PowerDisk All in 1 når du kjøper en G 7000 oppvaskmaskin med AutoDos.

Se vårt utvalg av Miele-oppvaskmaskiner med AutoDos her

Ved kjøp av oppvaskmaskinen følger det med en verdikupong som kan løses inn her.

*6 stk. PowerDisk All in 1 tilsvarer ca. 120 oppvaskomganger.

null
null

Perfekte resultater med automatisk dosering

Miele AutoDos er verdens første automatiske doseringssystem med integrert PowerDisk. Miele oppvaskmaskin, i kombinasjon med PowerDisk pulvergranulat, er et perfekt sammensatt system som doserer oppvaskmiddelet på perfekt tidspunkt avhengig av program.

Skinnende resultater med PowerDisk

Miele PowerDisk All in 1 er et pulvergranulat produsert eksklusivt for Miele, og gir deg skinnende resultater - selv ved hardnakket smuss. Finnes også som miljøvennlig og Svanemerket variant: PowerDisk ECO er helt uten parfyme- og fargestoffer.

Miele oppvaskmaskiner er testet for 20 års bruk*. 20 år med skinnende rent servise, og en besparelse på opptil 590 000 liter vann*. En oppvaskmaskin skal ikke bare holde lenge og ha et lavt vannforbruk, men også kunne vaske tallerkenene helt rene for størknede og fastbrente matrester. Og kunne vaske selv de skjøreste glass – uten å gjøre skade. Dette krever intelligent design og muligheten til å kunne velge de riktige vaskeprogrammene. Mieles oppvaskmaskiner er både fleksible i innredningen og har et fleksibelt valg av programmer. Det betyr igjen at ditt servise vaskes skånsomt og plasseringen i maskinen sikrer at alt blir skinnende rent. Det er også mulig å velge hurtigprogram, som tar unna oppvasken på svært kort tid.

Se vårt utvalg av oppvaskmaskiner fra Miele her.

SIDEN 1899 HAR MIELE ALDRI SAGT SEG FORNØYD MED DET BESTE

HÅNDVERK

For Miele har banebrytende innovasjoner i seg selv ikke vært nok. Derfor lager Miele sine egne deler og støper jernet sitt selv. Miele lager til og med maskinene, som lager maskinene. Det ligger i virksomhetens DNA å strebe etter det beste. Det er det de kaller «Immer Besser».

10 000 TIMERS TESTING – DET BEVISER FOR ALVOR, HVA ET PRODUKT KAN PRESTERE

YTELSE

Der andre er fornøyde etter noen få runder med testing, går Miele enda lenger. Noen bilmotorer testes i 3 000 timer, mens Miele tester i opp til 10 000 timer. Faktisk bruker Miele 30 % av utviklingstiden på testing. Dette er med på å sikre deg enestående resultater – år etter år.

LANG LEVETID ER SANN BÆREKRAFT

BÆREKRAFT

Forestill deg, at du i stedet for å bruke mange vaske- eller oppvaskmaskiner gjennom årenes løp – kun bruker én. En hvor ytelsen fortsetter å imponere deg mange år frem i tid. En maskin, som bruker mindre vann, mindre energi og mindre vaskemiddel. Så du forbruker mindre. Og gjør noe godt, som varer. 

*Produktene og kjernekomponentene testes i utviklingsfasen av produktserien med 5 600 oppvaskomganger (=280 oppvaskomganger per år) med ulike programmer. I løpet av sin levetid sparer Mieles oppvaskmaskiner 596 484 liter vann eller 3 977 fylte badekar med vann. Sammenlignet med å vaske opp for hånd, 5 ganger i uken med 14 kuverter per uke over 20 år (et badekar rommer gjennomsnittlig 150 liter). Les mer her