Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher laveste nettpris*
SommerSALG - Finn en SommerPRIS
null

Dampe, steke og bake – alt i én ovn

La kreativiteten få fritt spillerom med Miele kombidampovn. Designet slik at du enkelt kan utvikle og gjennomføre dine kulinariske idéer. Og mens du nyter et deilig måltid, rengjøres ovnen med den selvrensende funksjonen HydroClean – helt av seg selv.


Miele kombidampovn

Med Miele kombidampovn får du en moderne dampovn og stekeovn i ett og samme produkt! Med den innovative selvrensende funksjonen HydroClean* vil den manuelle rengjøringen av ovnen høre fortiden til.

* Finnes på alle Pro-modeller.

Miele DGC 7540 HC Pro

Se ovnen her

null
null
null

DualSteam

Mieles DualSteam-teknologi bevarer matens næringsstoffer og vitaminer – en skånsom tilberedning som får smakene til å utfolde seg. Tid for å dampe, smake og nyte.

Kombidamp

Her kan du kombinere tørr og fuktig varme. Med en helt nøyaktig innstilling blir kjøttet passe mørt og saftig, brødet får en knasende skorpe og under det sprøstekte skinnet flaker fisken seg – akkurat slik du vil ha det.

HydroClean

Med den innovative selvrensende funksjonen vil den manuelle rengjøringen høre fortiden til. Får ovnsrommet til å skinne som nytt – hver gang.

Miele DGC 7150

Se ovnen her

null
null
null

MonoSteam

Dampen fordeles raskt og jevnt rundt maten og sikrer en skånsom tilberedningsprosess med optimale resultater. Bevarer smak, næringsstoffer og vitaminer.

KlimaPluss

Ved å tilføre kjøttet fuktighet får det alltid en mør og saftig innside, skjult bak en jevn og god stekeskorpe, og brødene blir alltid luftige og lette med en knasende, sprø skorpe.

PerfectClean

Flere av delene i din Miele kombidampovn f.eks. ovnsrom, stekebrett og -rister har en patentert overflateforedling med enestående non-stick-egenskaper som gir en enkel og rask rengjøring.