Din huskeliste

Lukk

*Kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

*Kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Drømmer du om å drive egen butikk?

Vi mener, at vi står sterkest sammen! I Skousen tilbyr vi deg derfor et nært samarbeid, mellom deg som franchisetaker og oss som franchisegiver. Med ditt engasjement og vår faglige erfaring og tyngde, kan vi sammen skape en butikk som leverer god og ærlig kundeservice til kundene i ditt lokalmiljø.


Er du Skousens nye franchisetaker?

Vi tilbyr

Et One Stop Shop konsept. Du får nøkkelen til en fiks ferdig butikk

Mulighet for å skape ditt eget team, hvor salg, rådgivning og service står i fokus

Et velkjent varemerke, i en ung og fleksibel virksomhet med store ambisjoner.

Et profesjonelt hovedkontor med spesialister innenfor alle forretningsområder, som hjelper deg i dagligdagen og håndterer store deler av det administrative arbeidet.

En kommunikasjonsplattform med KPI-modul, butikkhåndbok, nyheter, produktinformasjon mm. for deg og dine medarbeidere

Din profil

Du ønsker å arbeide selvstendig og drive din egen butikk

Du ønsker å bli del av et lokalmiljø og å skape et bredt kundegrunnlag med gode relasjoner

Du ønsker å realisere egne mål og ambisjoner

Du kan skape positive resultater og drive en lønnsom butikk

Du har god økonomisk forståelse og kunnskap om regnskapsføring

Du formår å ansette ditt eget team, hvor du er ansvarlig for å motivere og utvikle medarbeiderne dine, og for å sørge for at dere som team har et godt samarbeid.

Skap en butikk med Skousen DNA

Som franchisetaker, skal du være innstilt på å legge ned mye energi og arbeid for å skape en lønnsom butikk. Hvis du er dedikert, viser viljestyrke og holder fokus, kan du sammen med oss, skape en lønnsom butikk med Skousen DNA.

Hvor er vi på jakt etter franchisetakere?

For øyeblikket er vi på utkikk etter franchisetakere i Ålesund, Jessheim, Ski, Tiller i Trondheim, Gjøvik, Lillehammer, Larvik, Kristiansund, Molde,Tromsø, Kongsberg, Sandvika, Strømmen, Harstad, Bodø, Steinkjer, Askim, Mo i Rana og Alta.


Slik søker du om å bli franchisetaker

Vi samarbeider med rekrutteringsbyrået Dreamwork, og ber deg derfor om å søke direkte via deres hjemmeside. Er profilen din en match, tar vi kontakt med deg for å avtale et møte. På møtet kan du forvente å høre mer om fordelene ved å eie en Skousenbutikk, samtidig som vi gjerne vil høre mer om deg og om dine erfaringer og ambisjoner.

Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte Retail Advisor Cecilie Sell Bonde i Dreamwork tlf. 95 45 07 64 eller [email protected]


Om Skousen Hvitevarer og WhiteAway Group

Skousen Hvitevarer er en del av det nordiske hvitevarekonsernet WhiteAway Group.

WhiteAway Group er et erfarent, suksessfullt, digitalt og ambisiøst konsern som operer på det danske, norske og svenske online- og Retail markedet. Vi er Skandinavias største virksomhet innen hvitevarer med 85 fysiske franchisebutikker under varemerkene Skousen og Tretti. Vi har 260 dedikerte medarbeidere på kontorer i Aarhus og Stockholm. Skousen sitt hovedfokus er salg av hvitevarer - hver dag etterstreber vi å levere den beste opplevelsen til våre kunder.

Din huskeliste

Lukk