Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher laveste nettpris*
SommerSALG - Finn en SommerPRIS
null

Ta vare på ting du elsker. Gi klærne en lengre levetid

Få klærne dine til å vare lenger med Electrolux PerfectCare vaskemaskiner og tørketromler.

null

Mindre vask, mer damp


Det er ofte unødvendig å kjøre en hel vask, spesielt når det kun er en rask oppfriskning av plagget som ønskes. Ved å bruke damp, sparer du på vannet og samtidig forlenger du levetiden på plagget. Ekstra bonus er at dampen tar hånd om krøllete klær, og minsker stryketiden.

Mange av Electrolux sine vaskemaskiner og tørketromler har et Steam Refresh-program, som damper klærne enten på slutten av syklusen, eller når du selv ønsker å friske opp klærne.

30 er det nye 40 i klesvask


Mange tror at lav temperatur ikke fjerner lukt og flekker. Med dagens forvask-teknologi, er 30°C like effektiv som 40°C, samtidig som det bevarer fargene med et lavere energiforbruk.

null
null
null
null

Vask, damp og tørk med Electrolux

Senk temperaturen

Å vaske klærne på 30 grader i stedet for på 40, kan redusere energiforbruket med opptil 35%.


Spar vann

Bruk damp for å friske opp klesplagg, når de ikke trenger en full vask, og spar mer enn 40 liter vann per vaskesyklus.


Steam Refresh-program

Bruk damp til å friske opp klærne, når det ikke er nødvendig med en full vask. Damp forhindrer at plaggene blir krøllete, og er mer bærekraftig enn å stryke.

Bruk flytende vaskemiddel

Vaskepulver inneholder ofte blekemiddel, som kan forårsake bleking av klærne. Bruk derfor flytende vaskemiddel, når du vasker klær med farger.


Bruk riktig mengde vaskemiddel

Glem alt om å dosere vaskemiddel. AutoDose gjør jobben for deg. Når man bruker for mye vaskemiddel, risikerer man at fargene blekner, og skaper en unødvendig slitasje, mens underdosering kan gjøre plaggene kjedelige og gråaktig med tiden.


Hold utendørsklærne dine vanntette

DelicateCare justerer trommelens temperatur og bevegelse, for å beskytte tekstilene i utendørsklærne, og sørger for at de får riktig mengde varme.