Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher laveste nettpris*
SommerSALG - Finn en SommerPRIS
null

VitaFresh holder frukt og grønt friskt opptil 3 ganger lenger

Med et kjøleskap fra Bosch med VitaFresh får du 3 ganger så lang tid til å spise frukt og grønt, og du slipper å kaste verdifulle matvarer. Dette skyldes VitaFresh-systemet som skaper det optimale oppbevaringsmiljøet for ferske matvarer sammenlignet med en vanlig kjøleskapsskuffe. På den måten blir det enklere å alltid ha frisk mat hjemme samtidig som du reduserer matsvinn. 


På videoen kan du se hva null grader kan gjøre for din mat

Temperaturen er innstilt til null grader i en av VitaFresh Pro-sonene.

Skuffen sikrer at lukt og bakterier ikke sprer seg i kjøleskapet.

I en større skuffe sørger en spesiell forsegling for at fuktigheten holder seg på rett nivå, som gjør at frukt og grønt holdes friskt opptil tre ganger så lenge som i en normal kjøleskapskuffe.

Klikk på bildet til venstre for å se en kort video som beskriver fordelene ved et kjøleskap med VitaFresh.


45 % av all frukt og grønt går til spille*

Det er Boschs mål å minske matsvinn. Det gjør nemlig en stor forskjell, og det kan Boschs kjøleskap med VitaFresh hjelpe med.

VitaFresh Pro gir nemlig ferske matvarer de optimale forholdene for å kunne holde seg friske i lengre tid. En laksefilet kan eksempelvis holde seg frisk i opptil 7 dager, og jordbær kan holde seg friske helt opptil 14 dager.

Her kan du se flere eksempler på hvor mye lenger maten kan holde seg frisk i et VitaFresh-kjøleskap.

null
null


Kjøper du inn mye av gangen, sørger Bosch for den beste oppbevaringen for deg

I forhold til et kombiskap i standard bredde på 60 cm, får du med Boschs 70 cm brede kombiskap opptil 76 liter ekstra plass.

Det gjør det bl.a. mulig å finne plass til serveringsfat og gryter som du ellers ikke ville ha fått klemt inn. Hvis du trenger ekstra plass, kan du enkelt ta ut de separate skuffene til kjøtt og fisk.

Samtidig sørger VitaFresh for at matvarene holder seg friske i lengre tid.

Du kan også benytte nullgradersonen til å kjøle ned flasker lynraskt. 

* National Geographic. (2016). Share of food loss and waste worldwide in 2015, by type. Statista. Statista Inc.. Accessed: September 30, 19. Les mer her.