Din huskeliste

Lukk

*Gjelder onlinekjøp og ikke allerede nedsatte varer, kan ikke kombineres med prismatch eller varer merket "Kundefavoritt" og "Sjekk prisen". Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

*Gjelder onlinekjøp og ikke allerede nedsatte varer, kan ikke kombineres med prismatch eller varer merket "Kundefavoritt" og "Sjekk prisen". Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

Få opptil 1000 kr tilbake når du kjøper, og kobler til din nye oppvaskmaskin fra Bosch til Home Connect appen.*

For å benytte deg av kampanjetilbudet, må din Bosch oppvaskmaskin være kjøpt innen 31/12 2022.  

*Slik gjør du: 

1) Last ned Home Connect appen i App Store eller Google Play. 

2) Koble opp din nye oppvaskmaskin til Home Connect appen, deretter tar du en screen shot/ skjermdump av din tilkoblede oppvaskmaskin i appen. 

3) Klikk deretter her for å logge inn/registrere deg og produktet ditt i MyBosch.

4) Klikk på "Registrer kjøpet ditt her". Husk å ha kvittering og bankopplysninger (Swift og IBAN) tilgjengelig når du registrerer kjøpet ditt. Last opp kvittering og screen shot/skjermdump når du registrerer din cashback. 

5) Din cashback er nå registrert. Dersom alt er fylt ut riktig, vil du motta utbetalingen innen 28 dager.

For å benytte deg av tilbudet og få opptil 1000 kr tilbake må du ha kjøpt bosch oppvaskmaskinen på skousen.no i kampanjeperioden 01.09.202231.12.2022. Siste dag for å registrere cashback er 15.02.2023.

Les mer om kampanjevilkårene her.

Nedenfor ser du hvilke Bosch oppvaskmaskiner som er med i kampanjen.

Bosch Home Connect

Last ned flere oppvaskprogrammer

Nå kan du laste ned oppvaskprogrammer til maskinen din, med Home Connect appen. Uansett hvilken type oppvaskmaskin med Home Connect du har, finnes det en rekke tilgjengelige programmer som du kan laste ned, og det er helt gratis. Tenk deg at du har fått nye vinglass i bursdagsgave, akkurat de fine, skjøre du har sett på lenge. Du kan nesten ikke vente med å invitere vennene dine over på vinkveld for å teste dem ut, men vent.. Glassene kan ikke vaskes i oppvaskmaskinen. Temperaturen kan være for høy og skyllingen kan ha for sterk stråle. Fortvil ikke, sjekk Home Connect appen og last ned ett nytt tilpasset oppvaskprogram som skånsomt vasker de nye glassene dine. Ha en fin kveld, og la Bosch ta oppvasken. 

Fjerndiagnostikk 

Med oppvaskamskinen koblet opp til Home Connect appen, har du Bosch service og brukerstøtte direkte i telefonen din. Vi snakker ikke bare om når noe skjer og det ikke fungerer, men mulighetene for å få det aller beste ut av din nye oppvaskmaskin. Når det er programoppdateringer eller andre spsifikasjoner tilgjengelig, vil Home Connect appen gi deg beskjed. Vi vil samtidig forsikre deg om at Bosch bygger hvitevarer for å vare. Så hvis noe allikevel skulle gå galt, kan våre teknikkere, via appen, logge inn og se hva som har skjedd og diagnostisere problemet. Basert på diagnosen vil teknikkeren avgjøre om det kan fikses der og da, eller om det må bestilles en time for hjembesøk av en Bosch-teknikker. Med fjerndiagnostikk, vil teknikkeren ta med seg riktige deler og verktøy til besøket, så han kan gjøre de nødvendige reperasjonene i løpet av dette ene besøket. Det sparer deg for tid og penger. Smart, ikke sant? 

Smart program 

Har du noen gang tenkt over hvor bra resultatet ble når oppvasken er ferdig? Eller har du irritert deg over at salatbollen eller bestikket fortsatt er vått? I Home Connect appen kan du nå vurdere vaskeprogrammene! Hvis du er fornøyd eller mindre fornøyd, vurder med en smiley i appen og oppvaskmaskinen vil automatisk oppdatere og justere seg etter dine ønsker til neste gang. 

Trenger veiledning til, hvordan du kobler oppvaskmaskin din til Home Connect appen?

Din huskeliste

Lukk