Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher selvfølgelig laveste nettpris*
*Kampanjen gjelder utvalgte tilbudsprodukter og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer. Varigheten ses på det enkelte produktet.
null

Black Friday 2024 hos Skousen

Nedtellingen er i gang:

225
Dager
08
Timer
27
Minutter
19
Sekunder
null
null
null

Kan du ikke vente til Black Friday?

Vi har selvfølgelig et godt tilbud til deg allerede nå!

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Velkommen til Black Friday hos Skousen den 29. november 2024


Vi feirer Black Friday den 29. november og du er invitert!


Et godt Black Friday tips fra oss:

Lik oss på Facebook eller meld deg på nyhetsbrevet vårt, så kommer du først i køen til gode tilbud og kule konkurranser.


Hva er egentlig Black Friday?

Black Friday er et amerikansk fenomen. En av teoriene er at dagen fikk navnet sitt av politiet i Philadelphia, som beskrev mylderet av mennesker på julehandel, og de store eksosskyene fra bilene. Fenomenet har for lengst flyttet seg over landegrensene, og dette er også en populær handledag i Norge. Faktisk har fenomenet flyttet seg fra kun å være i fysiske butikker til også å være i nettbutikker. I tillegg er det mange som har tilbud i hele eller deler av november, og ikke bare på Black Friday.

Mange butikker har utviklet konseptet til en såkalt "Black Week", "Black Weeks" "Black Month". Så det er lurt å begynne å holde utkikk allerede tidlig i november.


Når er det Black Friday?

Black Friday er alltid dagen etter den amerikanske tradisjonen Thanksgiving, som ligger den fjerde torsdagen i november. Fordi Black Friday ligger så tett på desember, er det også mange som starter julehandelen her. Mange butikker ser på Black Friday som en indikasjon på hva som blir populært å kjøpe i julegave, og tilpasser gjerne sitt sortiment for å kunne matche kundenes ønsker.

Begivenheten vokser hvert år, men det er fortsatt kun denne ene dagen i november som betraktes som Black Friday.

I 2024 ligger Black Friday, fredag den 29. november.


Er det mange som kjøper julegaver på Black Friday?

Ja, det er det. Black Friday starter julehandelen for mange, som gjerne vil nå å få gavene i hus innen desember. Med andre ord, kan det være en god ide å be familie og venner om å få en ønskeliste, så du vet hva de skulle ønske lå under juletreet i år.

Hos Skousen har vi noe for enhver. Vi er eksperter på hvitevarer, men hos oss finner du også kjøkkenutstyr og husholdningsprodukter. Kanskje ønsker du deg en ny espressomaskin? Eller står en kjøkkenmaskin øverst på listen til mamma. Eller er det i år du unner deg hverdagsluksusen, med en robotstøvsuger, som gjør rent mens du er på jobb?

Vi har også et stort utvalg av personlig pleie produkter, hvor du blant annet finner, barbermaskiner, massasjeapparater og hårfønere.

Så uansett om du skal kjøpe julegaver til kona/ektemannen, barna, venner, familie eller svigers, så finner du helt sikkert den perfekte julegaven hos oss.


Først i køen på Black Friday

Hos Skousen feirer vi selvfølgelig også Black Friday på Facebook. Her kan du delta i konkurranser og få første nytt om de gode tilbudene vi har denne dagen. Lik Facebook siden vår.

Vil du være sikker på at du får beskjed, om når tilbudene starter, skal du melde deg til nyhetsbrevet vårt. Det kan du gjøre her.


7 tips til å gjøre et godt kjøp på Black Friday

Det finnes mange gode råd om hvordan man forbereder seg og finner det beste tilbudet på Black Friday. Her får du 7 gode råd fra oss, om hva det kan være lurt å ha styr på.


1. Sjekk hvilke butikker som er med på Black Friday

Er det en fysisk butikk eller en nettbutikk du du skal handle i? Er det en butikk, som har alt du ønsker å kjøpe, eller skal du innom flere steder? Lag bokmerker og lagre nettsider, så er du klar til start.


2. Når starter tilbudsfesten?

Er det ved midnatt eller først om morgenen når butikken åpner? Er det forskjellige timetilbud eller varer tilbudet hele dagen? For å få vite mest mulig på forhånd, er det en god ide å melde seg på forskjellige nyhetsbrev eller å like butikkene på Facebook, så er du klar når de er det.


3. Ha ønskelistene klar

Skal du kjøpe julegaver, er det en god ide å ha alle ønskene fra familien klar, så du kan slå til, når du finner akkurat det de ønsker seg på tilbud.


4. Lag et budsjett

Vil du være sikker på, at du ikke bruker mer penger, enn du egentlig har, er det en god ide å lage et budsjett. Sett en maksgrense for deg selv, og husk å IKKE gå over den, selv om det kan være fristende.


5. Skriv ned varenummer og sammenlign

Er det en spesifikk modell du har kikket på, er det en god ide å skrive ned varenummeret. Da er du også sikker på, at du kjøper akkurat den varen du er på jakt etter. Bruk prissammenligningstjenester, eller søk på varenummeret på forskjellige sider, så finner du enkelt ut, hvor det er billigst å handle. Husk å sjekke fraktprisene også! Hos Skousen har vi fri f.eks. frakt til fortauskant.


6. Sjekk prisene dagene før

Det er lett å bli revet med av prosenttegn og tilbud, men er tilbudet så godt som det ser ut? Det er en god ide å sjekke prisene på forskjellige sider i dagene og ukene før, slik at du vet akkurat hvor mye du sparer på Black Friday.


7. Tørr å handle

Når du finner et bra tilbud, skal du ikke være redd for å slå til. Venter du for lenge, risikerer du at varen blir utsolgt.


Hvorfor handle hos Skousen på Black Friday?

Er du på utkikk etter et godt tilbud på Black Friday, bør du legge turen forbi Skousen. Vi har nemlig tilbud på forskjellige hvitevarer som f.eks. kjøleskap, vaskemaskiner og oppvaskmaskiner, og også andre ting til hjemmet som støvsugere. Står harde pakker på ønskelisten i år, har vi også mange forskjellige kjøkkenmaskiner. Ja du skjønner sikkert - vi har noe for enhver smak til knallgode priser!

Selv om Black Friday er en av de travleste shoppedagene i året, får du alltid god rådgivning hos Skousen. Finn din nærmeste butikk her, eller kontakt oss på telefon 21 95 92 07 eller e-post [email protected].


Men hva med Cyber Monday?

Det tok en stund før netthandelen ble med på Black Friday- festen og derfor oppstod «Cyber Monday». Cyber Monday ble oppfunnet av teknikkbransjen, og skulle fungere som netthandelens Black Friday. Dagen faller alltid mandagen etter Black Friday.

Cyber Monday er ikke like stort i Norge som i f.eks. USA.