Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
Vi matcher selvfølgelig laveste nettpris*
null
57
Dager
22
Timer
17
Minutter
13
Sekunder
null
null
null
null
null
null

Black Friday hos Skousen

Vi feirer Black Friday den 24. november 2023 og du er invitert

I 2023 er Black Friday den 24. november og dette er dagen du kan få store rabatter og gode tilbud hos de fleste butikker, og Skousen er intet unntak. Ved å like oss på Facebook eller ved å melde deg på vårt nyhetsbrev her på siden, kommer du først i køen til de gode tilbudene.

Black Friday er den dagen i året det blir registrert flest kjøp og transaksjoner i Norge. Det har offisielt blitt en av de største shoppingdagene, hvor massevis av varer settes på tilbud. Du kan ikke bare kjøpe hvitevarer som kjøleskap, vaskemaskiner og oppvaskmaskiner, men også ting til hjemmet som støvsugere og kjøkkenmaskiner. Ja du skjønner sikkert: Store mengder varer til knallpriser! En perfekt dag til å kjøpe julegaver til seg selv og andre.

Men hva er Black Friday?

Black Friday er et amerikansk fenomen. Det sies at navnet ble gitt av politiet i Philadelphia, som beskrev mylderet av mennesker på julehandel, og de store eksosskyene fra bilene. Black Friday har først de siste årene blitt et norsk fenomen, men har allerede rukket å bli en stor handledag for mange. Tradisjonelt har Black Friday tilbudene vært forbeholdt fysiske butikker, men det har etter hvert blitt mer og mer vanlig å få gode tilbud i nettbutikkene. I dag har det nesten utviklet seg til en krig på markedet, om hvem som kan gi størst rabatt og hvem som kan selge flest varer. Og det er bare en stor fordel for deg som skal handle!

Mange butikker har utviklet konseptet til en såkalt «Black Week», og det betyr at de gjerne har vanvittige tilbud hele uken, og ikke bare på selve dagen. Så det er lurt å holde utkikk hele uken!


Når er Black Friday?

Black Friday er alltid dagen etter den amerikanske tradisjonen Thanksgiving, som ligger den fjerde torsdagen i november. Fordi Black Friday ligger så tett på desember, er det også mange som starter julehandelen her. Mange butikker ser på Black Friday som en indikasjon på hva som blir populært å kjøpe i julegave, og tilpasser gjerne sitt sortiment for å kunne matche kundenes ønsker.

Begivenheten vokser hvert år, men det er fortsatt kun denne ene dagen i november som betraktes som Black Friday. I 2019 den 29. november, og i 2020 den 27. november.


Er det mange som kjøper julegaver på Black Friday?

Svaret er, ja. Det er flere gode tilbud og rabatter denne dagen, og dermed også mange penger å spare. Det er altså en god ide å forberede seg, ved å be venner og kjente om ønskelister og å sjekke hvilke butikker som har gode tilbud på Black Friday.

Hos Skousen har vi noe for alle og enhver. Vi er eksperter på hvitevarer, men hos oss finner du også alt mulig innenfor kjøkkenutstyr og husholdningsprodukter. Kanskje ønsker du deg en ny espressomaskin? Eller hva med en ismaskin eller en minigrill? Sett bort fra kjøkkenting har vi også en forskjellige varer innenfor personlig pleie kategorien. Der finner du blant annet barbermaskiner, elektriske tannbørster, massasjeapparater og hårfønere. Så uansett om du skal kjøpe julegaver til kona/ektemannen, barna, venner eller familie, så finner du helt sikkert den perfekte gaven hos oss.


Først i køen på Black Friday


Hos Skousen feirer vi selvfølgelig også Black Friday på Facebook. Her kan du delta i konkurranser og få første nytt om de gode tilbudene vi har denne dagen. Lik vår Facebook side her for å komme først i køen til alle de gode tilbudene. Melder du deg til nyhetsbrevet vårt på denne siden, kommer du også først i køen til tilbudene våre.


Tips og triks til Black Friday


Vil du være sikker på at du får med deg de beste tilbudene på Black Friday? Vi gir deg noen tips her.

Sjekk hvilke butikker som er med på Black Friday. Er det en fysisk butikk eller en nettbutikk du du skal handle i? Er det en butikk som har alt du ønsker å kjøpe, eller skal du innom flere steder? Lag bokmerker og lagre nettsider, så er du klar til start.

Når starter salget, er det ved midnatt eller først om morgenen når butikken åpner? Er det forskjellige timetilbud eller varer tilbudet hele dagen? For å få vite mest mulig på forhånd, er det en god ide å melde seg på forskjellige nyhetsbrev eller å like butikkene på Facebook, så er du klar når de er det.

Skriv en liste, så vet du hva du ønsker å kjøpe. Skal du kjøpe julegaver, er det en god ide å ha alle ønskene fra familien klar, så du kan slå til, når du finner akkurat det de ønsker seg på tilbud.


Slik sikrer du et vellykket kjøp

Det finnes ulikt man kan kontrollere og sammenligne, men her kommer våre topp 3 liste, over ting du bør ha styr på.

1. Lag et budsjett.

For å sikre at du ikke bruker mer penger, enn du egentlig har, er dette en god ide. Sett en maksgrense for deg selv, og husk å IKKE gå over den, selv om det kan være fristende.

2. Skriv ned varenummer og sammenlign.

Hvis du kikker på dyrere varer som f.eks. hvitevarer, er det bra å skrive ned varenummer. Da er du også sikker på at du kjøper akkurat den varen du er på jakt etter. Søk på varenummeret på forskjellige sider. Da kan du bare velge den siden som er billigst, så du får den beste prisen. Men husk å å sjekke frakten også! Hos Skousen har vi fri frakt til fortauskant.

3. Sjekk prisene dagen før.

Det er lett å bli revet med av rabatter og tilbud, men er tilbudet så godt som det ser ut? Det er en god ide å sjekke prisene på forskjellige sider dagene før, slik at du vet akkurat hvor mye du sparer på Black Friday.

4. Tørr å handle.

Når du finner et bra tilbud, på en vare du ønsker å kjøpe, skal du ikke være redd for å gjennomføre kjøpet. Hvis du venter for lenge risikerer du at varen blir utsolgt.


Hvorfor handle hos Skousen på Black Friday?

Både i din lokale Skousen butikk og på skousen.no gir vi deg personlig betjening, også selv om Black Friday er en av de travleste shoppedagene i året. Finn din nærmeste butikk her, kontakt oss på telefon 21 95 92 07 eller på e-post [email protected]. Skulle det oppstå problemer, er vi der også for deg etter handelen.

Men hva er Cyber Monday?


Det tok en stund før netthandelen ble med på Black Friday- festen og derfor oppstod «Cyber Monday». Cyber Monday ble oppfunnet av teknikkbransjen, og skulle fungere som netthandelens Black Friday. I dag har de fleste butikker tilbud begge dagene. Dagen faller alltid mandagen etter Black Friday. Cyber Monday er ikke like stort i Norge som i f.eks. USA, men de fleste kjenner til der og gjør noe ut av det, selv om det kanskje ikke er like store rabatter man finner da.