Din huskeliste

Lukk

*Kampanjen gjelder utvalgte tilbudsprodukter og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer. Varigheten ses på det enkelte produktet.

Få kaffekapsler til en verdi av 250 kr.* ved kjøp og registrering av din Nespresso kaffemaskin

Få Nespresso-kaffekapsler til en verdi av 250 kr. når du legger inn en Nespresso-kaffeordre samtidig som du registrerer kaffemaskinen din hos Nespresso. Tilbudet gjelder for Nespresso kaffemaskiner kjøpt på skousen.no eller Skousen-butikker fra 08.01.2024 og kan ikke kombineres med andre tilbud, med mindre annet er angitt.

Slik mottar du tilbudet

- Alternativ 1 – Registrer kaffemaskinen din hos Nespresso og følg instruksjonene for å benytte deg av tilbudet. Du trenger kaffemaskinens serienummer for å registrere maskinen. Serienummeret består av 19 sifre som inneholder både tall og bokstaver, og du finner det på toppen av maskinboksen eller under selve maskinen.

- Alternativ 2 – Nespresso Boutique. Våre kaffespesialister vil hjelpe deg med registreringen av kaffemaskinen din. Du trenger kaffemaskinens serienummer for å registrere maskinen, samt kvitteringen for kjøpet. Finn din nærmeste Nespresso Boutique på www.nespresso.com. Hvis du ikke allerede har en Nespresso-medlemskonto, vil den bli opprettet automatisk.

For at kvitteringen skal godkjennes, må den inneholde kjøpssted, kjøpsdato, pris og maskinmodell.

Registrer din Nespresso-kaffemaskin her.

Din huskeliste

Lukk