Din huskeliste

Lukk

*Gjelder onlinekjøp og ikke allerede nedsatte varer, kan ikke kombineres med prismatch eller varer merket "Kundefavoritt" og "Sjekk prisen". Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

*Gjelder onlinekjøp og ikke allerede nedsatte varer, kan ikke kombineres med prismatch eller varer merket "Kundefavoritt" og "Sjekk prisen". Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

Miljøvennlig bortskaffelse

Hvitevarer skal ikke kastes sammen med annet avfall ifølge loven. Velg tilleggstjenesten "Kassering av din gamle hvitevare", så gjør vi det enkelt for deg ved å ta den gamle maskinen i retur. Unngå problemer, tunge løft og vondt i ryggen – og vær sikker på at du får kastet hvitevaren på en miljøvennlig måte.

Vi transporterer hvitevaren til et godkjent gjenbruksanlegg med den beste tilgjengelige teknologien for optimal ressursutnyttelse. En gammel oppvaskmaskin inneholder f.eks. både jern, kobber, aluminium og glass. Dette er materialer som kan gjenbrukes i andre produkter. Et eksempel er aluminium, som med fordel kan smeltes om og gjenbrukes til biler og forskjellige kjøkkenapparater.

Velger du at vi skal montere den nye maskinen, tar vi også med oss emballasjen i retur. Da slipper du at det ligger i igjen i hjemmet, og så trenger du ikke å tenke på hvor og hvordan du skal kvitte deg med emballasjen på en miljøriktig måte. Vi sender all isopor, plast og papp til gjenbruk.

 

Vi tar gjerne med den gamle hvitevaren, men det noen få ting du bør være oppmerksom på

Om kasseringstjenesten: Kasseringstjenesten omfatter kun hvitevarer og avhenger av hvilken leveringstjeneste du har valgt. Det betyr at sjåføren henter den gamle varen der den nye skal leveres. Nedenfor ser du hva du må være oppmerksom på hvis du kjøper kasseringstjenesten sammen med leveringen.

  1. Ved levering av ny vare til fortauskanten (standard levering): Den gamle varen må være avmontert og satt utenfor hjemmet ditt, slik at sjåføren kan ta den med.
  2. Ved levering og innbæring av ny vare i hjemmet: Den gamle varen må være avmontert og stå klar på gulvplan, slik at sjåføren kan ta den med.
  3. Ved levering og montering av ny vare: Velger du at vi skal montere den nye hvitevaren, avmonterer vi også den gamle. Du må bare sikre at den gamle hvitevaren kan transporteres ut av hjemmet ditt med vår automatiske sekkevogn. Du må derfor være sikker på at varen går fritt gjennom f.eks. hoveddøren og lignende, da den gamle varen kan ha andre dimensjoner enn den nye.
  4. Ved side-by-side-kjøleskap: Fordi vi ikke tilbyr innbæring av side-by-side-kjøleskap, kan vi dessverre heller ikke bære ut det gamle fra huset ditt. Det må derfor stå klart utenfor, selv om vi bærer inn den nye varen.

 

 

Din huskeliste

Lukk