Din huskeliste

Lukk

*Gjelder onlinekjøp og ikke allerede nedsatte varer, kan ikke kombineres med prismatch eller varer merket "Kundefavoritt" og "Sjekk prisen". Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

*Gjelder onlinekjøp og ikke allerede nedsatte varer, kan ikke kombineres med prismatch eller varer merket "Kundefavoritt" og "Sjekk prisen". Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

Kjøkkenutstyr

Hvordan velge kjøkkenutstyr?

Godt kjøkkenutstyr gjør en stor forskjell i hverdagen. Tenker du noen gang på, hvor mye tid vi bruker på kjøkkenet? Spesielt hvis man har barn, og gjerne vil lag god og sunn mat, og tiden ikke strekker til. Eller kanskje har du det travelt på jobben, og når du kommer hjem er tiden løpet fra deg. Skal man holde seg i gang så må man også få noe god mat innabords, da kan det være godt å få en hjelpende hånd i kjøkkenet, i form av kjøkkenutstyr.

En hjelpende hånd i hverdagen

Generelt har man to typer mennesker i kjøkkenet, de som elsker å lage mat, som slapper av og gjerne bruker fritiden på å lage de lekreste retter. Og så har vi dem som egentlig helst vil ha matlagingen overstått, og som syns det tar for lang tid. Om du hører til den ene eller den andre kategorien, eller kanskje havner i begge, på forskjellige tidspunkt, så kan du få god hjelp med riktig kjøkkenutstyr. Og med riktig kjøkkenutstyr mener vi det rette utstyr for deg og til den mat, som du liker å lage. Det er jo ikke alle som har bruk for en bakemaskin, kjøkkenmaskin eller en frityrgryte for eksempel.

Hva slags kjøkkenutstyr skal jeg kjøpe?

En god regel er å kjøpe kjøkkenutstyr som faktisk gir mening for deg og din familie, ut fra matvaner og smak. Noen ganger endrer behovene seg over tid. Har du flere større barn eller ungdommer i huset, så kan en brødrister eller en blender være den store hitten hjemme. For de som lever en sunnere tilværelse er det kanskje saftpresseren man skal gå til innkjøp av. Hvis du hører til kategorien som legger stor vekt på kjøkkenutstyr kan du kanskje ikke leve uten vakuumpakkeren eller påleggsmaskinen.

Kjøkkenutstyr – i de fleste kjøkken

I de fleste kjøkken rundt om i de norske hjem finner du en vannkoker, kaffemaskin, brødrister, håndmikser, stavblender, blender eller minihakker. De hjelper oss med å tilberede maten på en enten hurtigere eller mere energieffektiv måte. Men det fins mye forskjellig kjøkkenutstyr, som blir mer og mer vanlig f.eks. bakemaskinen, frityrgryten, riskokeren og ismaskinen. De hjelper til med å lage den maten som vi gjerne vil spise. Og her kan man spare mye tid. Bakemaskinen sørger for at familien står opp til friskbakt brød hver morgen, uten å selv måtte stå opp grytidlig.

Og så har man for mange, dagens viktigste begivenhet, nemlig kaffekoppen om morgen. Så kan man velge mellom de enkle kaffetrakterne og de litt mer avanserte variantene, nemlig kaffe- og espressomaskiner, som gir kaffe-elskerne en utsøkt opplevelse, hver gang de drikker en kopp kaffe.

Har du spørsmål om vårt utvalg?

Det er kanskje ikke fullt så enkelt å finne kjøkkenutstyret som passer til deg. Vi kan heldigvis hjelpe. Ring til vår kundeservice på 21 95 92 07, eller skriv til oss via vår online support, som du finne nederst her på siden.

Din huskeliste

Lukk