Din huskeliste

Lukk

Side-by-side

Side-by-Side kjøleskap

Et Side-by-Side kjøleskap har mange ting å tilby. På samme måte som et kombiskap består det av en kjøleseksjon og en fryseseksjon, men med side-by-side kjøleskap står kjøleskapet og fryseren ved siden av (eller under) hverandre.

Side-by-Side kjøl og frys er en løsning der en fryser og et kjøleskap er bygget sammen til én enhet. Dette gjør Side-by-Side-kjøleskap enormt romslige, noe som er en klar fordel når man skal organisere matvarene. Derfor kaller mange også dem for Amerikanske kjøleskap. Det betyr også at det kreves en viss størrelse på kjøkkenet, slik at det kan romme et Side-by-Side-kjøleskap. Men et Side-by-Side-kjøleskap blir raskt uunnværlig i hverdagen, med en rekke funksjoner som gjør livet litt lettere og mer luksuriøst. Spesielt om du velger et Side-by-Side-skap med innebygd vann- og/eller isbitdispenser.

Vi har mange forskjellige merker og selger kjøleskap i høy kvalitet til lave priser. Vi har for eksempel merker som LG side-by-side kjøleskap, SMEG side-by-side kjøleskap, Bosch side-by-side kjøleskap, Siemens side-by-side kjøleskap, Electrolux side-by-side kjøleskap og mange flere.

Amerikansk kjøleskap med French door

De fleste Amerikanske kjøleskap (som side-by-side også kalles) ser ut som det pleier å gjøre med «vanlige» hvitevarer, det vil si med kjøleskap og fryser ved siden av hverandre. Dette klassiske utseende er noe som de fleste foretrekker. Du kan velge den farge som passer best inn i kjøkkenet ditt, det finnes nemlig Amerikanske kjøleskap i forskjellige farger.

Det er ikke sikkert at du hørt om «French door» før, men du har garantert sett det på TV eller hjemme hos noen du kjenner. En «French door» er helt enkelt et side-by-side kjøleskap som åpnes på midten. Det vil si at den ene døren er venstrehengt og den andre høyrehengt slik at du kan åpne begge to samtidig med begge hendene.

Funksjoner

Ofte har Side-by-Side-skap en vanntank og/eller isbitmaskin innebygget, noe som gjør det mulig å få iskaldt vann og isbiter direkte fra Side-by-Side-skapet. I tillegg har noen Side-by-Side-skap en innebygd bar, med en egen dør som fører direkte til kjøleseksjonens drikkevarer. På den måten er det ikke nødvendig å åpne hele kjøleskapet om du bare vil ha noe kaldt å drikke. Noen fås også med delte dører, så du bare trenger å åpne en del selv om kjøleskapet og fryseren er store. Da slipper du ikke ut så mye kulde og side-by-side-kjøleskapet bruker ikke så mye strøm på å kjøle ned igjen. Hvis du vil ha vanntank og isbitmaskin krever det ofte at kjøleskapet må tilkobles vanntilslutting men noen har vanntank som man manuelt fyller opp.

Side-by-Side-skap inneholder også flere tekniske funksjoner som for eksempel NoFrost, et automatisk avrimingssystem som betyr at det ikke er nødvendig å avrime fryseseksjonen, siden dette gjøres automatisk. En annen funksjon som er verdt å nevne i en del Side-by-Side-skap, er lynfrysing/Super Freeze. Denne funksjonen gjør at skapet i en viss tid vil bli satt til å fryse mer intensivt, noe som er en fordel når fryseren fylles med nyinnkjøpte varer.

Kapasitet

Når det investeres i et Side-by-Side-skap, er det viktig å se etter skapets kjøle- og frysekapasitet som er angitt i liter. Det er også viktig at Side-by-Side-skap rommer den mengden kjøle- og frysevarer du trenger å oppbevare, samt at skapet ikke står halvtomt siden ette vil koste unødvendig energi. Noe du kan gjøre er å se hvor mange liter ditt nåværende kjøleskap og fryser har i kapasitet. Da vet du hvis du trener større kapasitet, mindre kapasitet eller samme som du har nå.

Energiklasse

Våre side-by-Side-skap kan fås med energimerket A eller A+, noe som betyr at skapet har lavt energiforbruk. Et energieffektivt Side-by-Side-kjøleskap er bedre for miljøet og kan gi økonomiske besparelser i forhold til om du velger et skap med et høyere energiforbruk.

Under 2021 kommer en ny energiskala, og mange hvitevarer får en ny energimerking. Under en periode kommer mange produkter bli levert med to forskjellige energimerkinger. Les alt om den nye energimerkingen her.

Finn billige side-by-side kjøleskap på Black Friday

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål angående vårt utvalg av Side-by-Side-skap eller andre ting du lurer på, kan du gjerne kontakte vår kundeservice på 21 95 92 07 eller henvende deg til nærmeste Skousen-forhandler.

Din huskeliste

Lukk