Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Meny

Kampanjen gjelder hvitevarer utstilt i våre fysiske butikker t.o.m. 02.05.17, og du får den rimeligste til halv pris.

×

Minikjøkken

Pris
Min:
Maks:
-
Produsent
+ Vis flere
Bredde (mm)
Min:
Maks:
-
Dybde (mm)
Min:
Maks:
-
Vi fant 3 produkter

Gorenje MK100S-L4T-1

3 stk. på eget lager. Levering 2-7 hverdager
  • Farge/Materiale: Hvit
  • Type: Masse
  • Selvrens: Nei
A+
EU-Datablad
6.099,-
Kampanje
Prisen gjelder ved bestilling i dag
6.099,-
Kampanje
Prisen gjelder ved bestilling i dag

Whirlpool ART 316/DT-V+

6 stk. på eget lager. Levering 2-7 hverdager

Skal du innrede studenthybelen, eller leie ut kjelleren, kan...

7.448,-
7.448,-

Gorenje MK100S-R4T-1

Levering 7-14 hverdager
  • Farge/Materiale: Hvit
  • Type: Masse
  • Selvrens: Nei
7.390,-
7.390,-

Har du bruk for et minikjøkken?

Om  du bor i en liten leilighet, eller hjemmet ditt er innredet slik at det ikke er plass til et ordentlig kjøkken, kan du få hjelp her. Vi har ulike minikjøkken i sortimentet vårt som passer perfekt til deg og dine behov. Det kan også være at du har en hytte eller et sommerhus der du ikke ønsker å betale for et helt kjøkken. Her kan minikjøkkenet komme til sin rett.

Hva er et minikjøkken?

Et minikjøkken er en kompakt og smart løsning for deg som bor på  liten plass, men fortsatt ønsker og trenger oppvaskkum, kjøkkenskap, kokeplater og kjøleskap. Et minikjøkken har ikke ovn, men det er mulig å supplere med miniovn om du ønsker å ha mulighet til å lage varm mat. Det typiske minikjøkkenet er ca. 120 cm bredt. Tekjøkken er et annet ord for minikjøkken.

Kokeplatene  på et minikjøkken, er vanligvis massekokeplater. Disse varmes ikke opp like raskt som gass og induksjon, men er likevel fullt  funksjonelle, og nok til å dekke de mest grunnleggende behov på  et kjøkken.

Om minikjøkkenet er produsert av Gorenje, kan man i tillegg få hvitevarer med kjøleskap og kokeplater, som også er produsert av Gorenje. Du får altså kvalitetsprodukter med alt-i-ett-løsning, og du kan være sikker på at minikjøkkenets kjøleskap er like godt som et kjøleskap i vanlig størrelse.

Spørsmål om minikjøkken?

Om du har spørsmål om minikjøkkenets funksjon, størrelse og/eller lurer på hvorvidt du selv trenger et minikjøkken, så er du mer enn velkommen til å ta kontakt. Ring 21 95 92 07 eller skriv til oss på vår online chat.