Din huskeliste

Lukk

Kombiskap

Kombiskap

Et kombiskap er en svært praktisk oppfinnelse, siden det rommer kjøleskap og fryser i ett element. Dette gjør at både kjøle- og frysevarer kan oppbevares på kjøkkenet der maten lages. Det tradisjonelle kombiskapet består av et kjøleskap med fryseboks, som er plassert enten øverst eller nederst i kombiskapet. Kombiskapet fås i ulike størrelser, med en større eller mindre fryseboks. Dermed er det lett å få plass til det på kjøkkenet.

Det finnes mange forskjellige modleler av kombiskap. For eksempel kan du få integrert kombiskap, frittstående kombiskap og kjøleskap med fryseboks. Kombiskap fås også som Side-by-Side kjøleskap som er en kombinasjon av et stort kjøleskap og et stort fryseskap. Ut over dette har de fleste Side-by-Side-skap ofte en isbitmaskin og/eller vanndispenser som gir kaldt drikkevann og/eller isbiter. Men husk at slike kombiskap skal tilsluttes både vann og strøm for å kunne fungere.

Her finner du blant annet:
Miele kombiskap
• AEG kombiskap
Bosch kombiskap
Electrolux kombiskap
• Whirlpool kombiskap
• Siemens kombiskap
• og mange flere...

På jakt etter best i test kombiskap? Her finner du alle modeller som er best i test.

Kjøle- og frysekapasiteten til kombiskap

Når det skal investeres i et kombiskap, er det viktig å undersøke hva husstanden har behov for når det kommer til kjøle- og frysekapasitet. Kapasiteten til kjøle- og fryseseksjonen varierer fra kombiskap til kombiskap. Kapasiteten angis i to uavhengige litermål, og ut fra dette kan man vurdere hvilken kapasitet man har behov for. Man bør ikke velge et kombiskap med utilstrekkelig kapasitet, siden et overfylt kombiskap vil bruke altfor mye energi. Det er heller ikke ønskelig med et halvfylt kombiskap, da dette vil bruke unødvendig energi.

Kombiskapets funksjoner

Utvalgte kombiskap har en rekke nyttige funksjoner. For eksempel får man kombiskap med en Perfect Fresh Zone i kjøleseksjonen. Dette er en sone i kombiskapet der det alltid vil være 0 grader, noe som en optimal oppbevaringstemperatur for grønnsaker. Ut over dette fås en del kombiskap med et No Frost-system i fryseseksjonen, som automatisk avrimer skapet slik at man slipper å gjøre dette selv.

Energiklassen til et kombiskap

Avhengig av hvilket kombiskap man er på utkikk etter, er det alltid lurt å være oppmerksom på energiklasse og energiforbruk. Man finner kombiskap med den beste energimerkingen, A+++, noe som betyr at kombiskapet har et meget lavt energiforbruk. Dette vil være til det beste for miljøet, i tillegg til at strøm- og vannutgiftene reduseres om kombiskapet er tilsluttet vann (Det er tilfellet for noen Side-by-Side-skap). Her finner du alle våre energivennlige kombiskap.

Finn gode tilbud på kombiskap til Black Friday.

Trenger du hjelp med å finne et kombiskap?

Skulle du ha spørsmål angående vårt sortiment av kombiskap, er du mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 21 95 92 07 eller henvende deg til nærmeste Skousen-forhandler.

Din huskeliste

Lukk