Din huskeliste

Lukk

Kjøleskap

Finn ditt Kjøleskap her

Kjøleskapet er en uunnværlig hvitevare, siden det hjelper oss med å oppbevare matvarer ved rett temperatur. Det kan enten være frittstående eller integrert. Det integrerte kjøleskapet monteres med et kjøkkenpanel i front, og er en mer diskret løsning i forhold til et frittstående kjøleskap som man tydelig ser i kjøkkenet.

Uansett hva du leter etter så kan du handle til billige priser hos oss. Vi selger kjente merker som SMEG kjøleskap, Samsung kjøleskap, Whirlpool kjøleskap, Bosch kjøleskap, Siemens kjøleskap, Electrolux kjøleskap, Gram kjøleskap, Miele kjøleskap og mange flere. Vi har alltid noen på tilbud og vi tilbyr prismatch.

Vi har bland annet også:

Skal du kjøpe et nytt kjøleskap har du funnet den riktige side. Vi har mange kjøleskap til salg, billige prier og ofte populære modeller på tilbud til en god pris. Utover det kan du være helt sikker på at du får en billig pris da vi gjerne matcher prisen, hvis du finner varen billigere et annet sted. Vi følger reklamasjonsretten og utover det har du garanti fra produsenten. Hva det innebærer, kan du lese mere om inne på varen eller på produsentens hjemmeside.

Kapasitet

Kjøleskap fås i mange størrelser, fra en liten minibar opp til et stort som rommer mange kjølevarer. Kapasiteten er avgjørende for hvor mye du kan oppbevare av gangen. Det er essensielt at det verken er for lite eller for stort, da det i så fall vil bruke for mye energi. Om kjøleskapet er overfylt, kan det dessuten få problemer med å kjøle ned varene tilstrekkelig. Kapasiteten angis alltid i litermål. Opplysninger om dette finner du i produktspesifikasjonene.

Det er svært å si hvor mye kapasitet du trenger men en ting du kan gjøre er å se hvor mye kapasitet du har på det du har nå. Da kan du finne ut av hvis det passer i kapasitet eller om det er for stort eller for lite.

Energimerking kjøleskap

Tidligere har energimerkingen hatt en energiskala hvor A+++ har vært den beste energiklasse. Skalaen gikk litt i inflasjon, da A var den beste for noen år siden, men når det kom bedre og bedre produkter, var man nødt til å tilføye pluss eller pluss. Så både A+, A++ og A+++ var høye energiklasser. Nå har EU kommet med en ny energiskala, hvilket betyder at plussene er fjernet, og skalaen går fra A-G. Men det er viktig å bemerke, at du ikke kan oversette den gamle skala til den nye. Utover at skalaen er endret, så har nye testmetoder også blitt tatt i bruk. Det betyr at kravene for de forskjellige klasser heller ikke er de samme som tidligere. Du kan lese mere om den nye energimerkingen her.

Anordning og funksjoner

Hvordan et kjøleskap er anordnet , har betydning for hvor fleksibelt det er. Noen fås med flyttbare hyller, der man selv kan regulere anordningen. Utvalgte modeller har også en innebygd flaskehylle for nedkjøling av flasker, noe som er veldig praktisk. Teknologien i kjøleskapsbransjen er virkelig på frammarsj og du kan få modeller med glassdør, noen som kan styres med en app i telefonen og noen med kamera i så du aldrig trenger å stå i butikken å tenke ”Hmm, hvor mye melk hadde vi hjemme? ”. I stedet kan du bare åpne appen i telefonen og se hvor mye som står der hjemme på hyllen.

De litt mer avanserte kjøleskapene har også digital temperaturvisning der man kan regulere temperaturen i fronten. Ut over dette fås noen med en Perfect Fresh Zone, som er et sted i kjøleskapet der temperaturen er nøyaktig 0 °C. Dette kan gjøre at grønnsaker holder seg lengre. Er man plaget av kraftig matlukt i kjøleskapet, kan man få modeller med et Air-Fresh filter som bidrar til å redusere lukten og minimerer risikoen for at lukten smitter over på de øvrige kjølevarene.

Tidligere var det kun amerikanske modeller som hadde vanndispenser, men i dag er dette også å få tak i her til lands. Det gir mulighet for å tappe kaldt drikkevann direkte fra kjøleskapet, noe som imidlertid krever at det skal kobles til en vannforsyning. Det samme gjelder for de med isbitmaskin men noen ganger kan de også ha en vanndispenser man skal fylle med vann.

Hvor mye strøm bruker et kjøleskap?

Før i tiden slukte de enorme mengder strøm, men slik er det ikke i dag. De fleste av dagens modeller har en god energimerking med med bokstaven A eller A med opptil tre plusstegn, som er den beste energimerkning en hvitvare kan få.

Et energivennlig kjøleskap skåner miljøet, samtidig som det kan gi besparelser på strømregningen. Man skal huske det er en kjøkkenvare som står på og trenger strøm hele døgnet. Derfor er det lurt at bruke litt penger på et som er mer energivennlig siden det jo er noe du skal ha i mange år fremover.

Under 2021 utgår den gamle energimerkingen, og en ny energiskala blir gjeldende. Du kan lese alt om den nye energimerkingen her.

Trenger du hjelp?

Skulle du ha spørsmål angående vårt utvalg av kjøleskap, er du mer enn velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på telefon 21 95 92 07 eller henvende deg til nærmeste Skousen-forhandler.

Finn billige Kjøleskap på Black Friday

Din huskeliste

Lukk