Favoritter

Lukk

Kjøleskap

Kjøleskap

Kjøleskapet er en uunnværlig hvitevare, siden det hjelper oss med å oppbevare matvarer ved rett temperatur. Et kjøleskap kan enten være frittstående, innebygd eller integrert. Det innebygde kjøleskapet har et sidepanel, mens det integrerte kjøleskapet monteres med et kjøkkenpanel i front, og er en mer diskret løsning.

Kjøleskapkapasitet

Kjøleskap fås i mange størrelser, fra en liten minibar opp til et stort kjøleskap som rommer mange kjølevarer. Kapasiteten er avgjørende for hvor mye kjøleskapet kan oppbevare av gangen. Det er essensielt at kjøleskapet verken er for lite eller for stort, da det i så fall vil bruke for mye energi. Om kjøleskapet er overfylt, kan det dessuten få problemer med å kjøle ned varene tilstrekkelig. Kapasiteten til et kjøleskap angis i litermål. Opplysninger om dette finner du i produktspesifikasjonene.

Anordning og funksjoner i kjøleskapet.

Hvordan et kjøleskap er anordnet , har betydning for hvor fleksibelt det er. Noen kjøleskap fås med flyttbare hyller, der man selv kan regulere anordningen. Utvalgte kjøleskap har også en innebygd flaskehylle for nedkjøling av flasker, noe som er veldig praktisk.

De litt mer avanserte kjøleskapene har digital temperaturvisning, der der man kan regulere temperaturen i fronten av kjøleskapet. Ut over dette fås noen kjøleskap med en Perfect Fresh Zone, som er et sted i kjøleskapet der temperaturen er nøyaktig 0 °C. Dette kan gjøre at grønnsaker holder seg lengre. Er man plaget av kraftig matlukt i kjøleskapet, kan man få et kjøleskap med et Air-Fresh filter som bidrar til å redusere lukten og minimerer risikoen for at lukten smitter over på de øvrige kjølevarene i kjøleskapet.

Tidligere var det kun amerikanske kjøleskap som hadde vanndispenser, men i dag er dette også å få tak i her til lands. Det gir mulighet for å tappe kaldt drikkevann direkte fra kjøleskapet, noe som imidlertid krever at kjøleskapet kobles til en vannforsyning.

Energiforbruk i kjøleskap

Før i tiden slukte kjøleskap enorme mengder strøm, men slik er det ikke i dag. De fleste av dagens kjøleskap har en god energimerking med med bokstaven A eller A med opptil tre plusstegn. Et energivennlig kjøleskap skåner miljøet, samtidig som det kan gi besparelser .

Skulle du ha spørsmål angående vårt utvalg av kjøleskap, er du mer enn velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på telefon 21 95 92 07 eller henvende deg til nærmeste Skousen-forhandler.

Favoritter

Lukk