Din huskeliste

Lukk

Frysere

Frysere

De fleste hjem har en fryser et sted. Om fryseren ikke er separat, er den ofte bygget inn i et såkalt kombiskap eller Side-by-Side-kjøleskap. Med frysere kan vi lagre store mengder mat på én gang som holder seg over lengre tid. I tillegg til kombiskap finnes det to typer frysere; fryseboks og fryseskap.

Vi har ulike modeller av frysere, du finner blant annet:
Miele fryser
Electrolux fryser
Whirlpool fryser
Bosch fryser
• AEG fryser
• Siemens fryser

Frysebokser står ofte på et bakrom, i en kjeller eller på et vaskerom, siden det er et ganske stort apparat å ha i hus. Det gir imidlertid stor lagringsplass, men gjør det litt vanskeligere å finne frysevarene midt i matlagingen. Til gjengjeld er frysebokser mer energivennlige enn fryseskap.

Fryseskap har dog en klar fordel med at de ikke tar like mye plass som frysebokser. På et større kjøkken kan fryseskapet plasseres ved siden av kjøleskapet. I tillegg er det lettere å organisere matvarene i et fryseskap, som har hyller og/eller skuffer, slik vi er vant med fra kjøleskapet.
Vi har både fryseskap og frysebokser til gode og billige priser. Du finner også frysere som er best i test her. Og hvis du ønsker et lite fryseskap eller små frysebokser klarer vi det også.

Tilbud på frysere? Sjekk ut tilbudssiden her

Kapasiteten til en fryser

Kapasiteten til frysere varierer og alle trenger ulike mye kapasitet. Det er viktig å investere i en fryser som har den kapasiteten som trengs i husholdningen. En halvtom fryser vil bruke unødvendig energi, mens en overfylt fryser ikke er særlig energivennlig. Så en minifryser på få liter passer ikke til en stor familie da man kjappt vil finne ut av at man har for lite plass. Kapasiteten til en fryser angis i litermål, og normalt rommer et fryseskap mellom 40 og 351 liter netto, mens en fryseboks kan ha en kapasitet på mellom 95 og 557 liter.

Den letteste måten for å finne ut av hvilken kapasitet du trenger er å finne ut av hvilken kapasitet den fryser du har nå har. Du kan se hvis du trenger mere, mindre eller hvis kapasiteten passer til ditt behov.

Du kan også ta utgangspunkt i følgende:

1 – 2 personer: 100 – 150 liter
2 – 3 personer: 200 – 300 liter
3 – 4 personer: 300 – 400 liter
5 – 5+ personer: 500 – 600 liter

Funksjonalitet i frysere

Frysere har svært nyttige funksjoner. For eksempel kommer mange frysere nå med en NoFrost-funksjon som avrimer fryseren automatisk. Dette gjør det langt enklere å vedlikeholde og rengjøre fryseren. I tillegg får man praktiske funksjoner som for eksempel temperaturalarm. Denne varsler deg om temperaturen i fryseren stiger.

I tillegg har mange frysere en lynfrysings-/Super Freeze-funksjon, noe som innebærer at fryseren kan fryse intensivt over et visst tidsrom. Dette er svært nyttig for nyinnkjøpte matvarer som krever rask nedkjøling.

Det finnes også fryseskap med isbitmaskin, slik at du kan få isbiter direkte fra fryseskapet, uten at du selv må fryse dem inn. Det er svært populært når man kjøper nytt fryseskap idag. Her er det viktig å merke seg at noen av disse fryseskapene krever en vanntilkobling eller manuelt må fylles med vann for å kunne produsere isbiter.

Trenger du hjelp eller har spørgsmål om frysere?

Om du har spørsmål angående vårt utvalg av frysere, kan du gjerne kontakte vår kundeservice på telefon 21 95 92 07 eller henvende deg til nærmeste Skousen-forhandler.

Finn billige frysere på Black Friday
Frittstående fryseskap
Integrerte fryseskap
Frysebokser
Frysere med NoFrost

Din huskeliste

Lukk