Din huskeliste

Lukk

Hvitevarer

Du finner alltid billige hvitevarer hos Skousen

Hos Skousen kan du kjøpe billige hvitevarer uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Vi forhandler både kjente og mindre kjente merker, så kundene alltid har et stort utvalg av hvitevarer å velge imellom.

Finn billige priser på Black Friday

Kvalitet og pris på hvitevarer

Når vi sier billige hvitevarer betyr det selvfølgelig ikke, at alle våre vaskemaskiner eller kjøleskap har samme lave pris. Vi selger ulike produkter med ulike funksjoner og egenskaper, og dermed også til ulik pris. Men hvert produkt har alltid billigst pris. Hvis du tar et kjøleskap fra en bestemt produsent, i en bestemt modell og sammenligner produktet med andre på markedet, så ønsker vi å tilby den billigste prisen til våre kunder. Det er heller ikke bare på nettet at vi selger billige varer, i våre fysiske butikker er prisen den samme. Du kan derfor selv velge om du foretrekker å handle på nettet eller i din lokale Skousen-butikk, hvor vi tilbyr råd og veiledning.

Henger god service sammen med billige hvitevarer?

Ja, det gjør det hos Skousen. I mange år har Skousen blitt drevet som et familie-eid selskap. De verdiene som grunnlegger Preben Skousen grunnlagte i selskapet i 1957 er fortsatt våre verdier i dag. Ganske enkelt fordi de holder. Kort sagt, handler det om god service og rimelige priser.

God Service

Vi legger stor vekt på å gi kundene god veiledning, når de kjøper nye hvitevarer. Som kunde får du glede av mer enn 50 års erfaring med hvitevarer. Du får med andre ord et bedre grunnlag for å velge det riktige produktet for deg.

Rimelige priser

Hos Skousen liker vi å gjøre en god handel. En god handel skal selvsagt være bra for begge parter. Vi vil gjerne tilby våre kunder kvalitetshvitevarer til en god pris. Har du spørsmål om våre hvitevarer, eller om å kjøpe hos oss, ring gjerne vår kundeservice-avdeling på tlf. 21 95 92 07. Du kan også kontakte din nærmeste Skousen-butikk.

Din huskeliste

Lukk