Din huskeliste

Lukk

*Kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

*Kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Hvitevarer

Du finner alltid billige hvitevarer hos Skousen

Hos Skousen kan du kjøpe billige hvitevarer uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Vi forhandler både kjente og mindre kjente merker, så kundene alltid har et stort utvalg av hvitevarer å velge imellom. Dessuten har vi et stort utvalg av integrerte hvitevarer.

Finn billige priser på Black Friday

Kvalitet og pris på hvitevarer

Når vi sier billige hvitevarer betyr det selvfølgelig ikke, at alle våre vaskemaskiner eller kjøleskap har samme lave pris. Vi selger ulike produkter med ulike funksjoner og egenskaper, og dermed også til ulik pris. Men hvert produkt har alltid billigst pris. Hvis du tar et kjøleskap fra en bestemt produsent, i en bestemt modell og sammenligner produktet med andre på markedet, så ønsker vi å tilby den billigste prisen til våre kunder. Det er heller ikke bare på nettet at vi selger billige varer, i våre fysiske butikker er prisen den samme. Du kan derfor selv velge om du foretrekker å handle på nettet eller i din lokale Skousen-butikk, hvor vi tilbyr råd og veiledning. Husk at vi av og til har salg og kampanjer på hvitevarer, hvor du kan finne hvitevarer til en ekstra billig pris. Du har alltid garanti på dine hvitevarer du kjøper online hos Skousen. Garantin avhenger av hvilken produsent du velger, da det er litt forskjellig hvor mange års garanti di gir.

Henger god service sammen med billige hvitevarer?

Ja, det gjør det hos Skousen. I mange år har Skousen blitt drevet som et familie-eid selskap. De verdiene som grunnlegger Preben Skousen grunnlagte i selskapet i 1957 er fortsatt våre verdier i dag. Ganske enkelt fordi de holder. Kort sagt, handler det om god service og rimelige og billige priser.

God Service

Vi legger stor vekt på å gi kundene god veiledning, når de kjøper nye hvitevarer. Som kunde får du glede av mer enn 50 års erfaring med hvitevarer. Du får med andre ord et bedre grunnlag for å velge det riktige produktet for deg. Med både nettbutikk og fysiske butikker har vi lang erfaring med service.

Rimelige priser hos Skousen

Hos Skousen liker vi å gjøre en god handel. En god handel skal selvsagt være bra for begge parter. Vi vil gjerne tilby våre kunder kvalitetshvitevarer til en god pris selv om vi sleger hvitevarer online. Har du spørsmål om våre hvitevarer, eller om å kjøpe hos oss, ring gjerne vår kundeservice-avdeling på tlf. 21 95 92 07. Du kan også kontakte din nærmeste Skousen-butikk.

Pakkepris på hvitevarer

Hos Skousen.no kan du få pakketilbud på hvitevarer, hvis du skal kjøpe flere. Kontakt vår kundeservice, så hjelper de deg både med å sette sammen en pakke, og gi deg en god pakkepris på hvitevarene du valgt. Du kan få pakketilbud på både hvitevarer til kjøkken og til vaskerommet.

IKEA hvitevarer

Vi har et stort utvalg av hvitevarer som passer til IKEA-kjøkken og integrasjon i IKEA-skap. Du finner dem gjennom å filtrere på "passer til IKEA kjøkken" i menuen, når du er inne på prosuktlisten. Vi lager selvfølgelig også pakketilbud på IKEA hvitevarer.

Din huskeliste

Lukk