Din huskeliste

Lukk

COVID-19 | VI HAR SAMLET INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER HER

Gorenje Ventilatorer

Gorenje kjøkkenvifte

Hvis du leter etter en Gorenje ventilator til kjøkkenet ditt, finner du et bredt utvalg av produkter av høyeste kvalitet hos Skousen.no. Det fins ulike typer vifter etter behov, budsjett og innretningsmuligheter. Vi gjennomgår de ulike typene av Gorenje kjøkkenvifter her, så du kan få en oversikt over mulighetene. Veggmonterte vifter må, som navnet antyder, plasseres på veggen. Dette er å regne som den klassiske kjøkkenviften, hvis man tar utgangspunkt i tiden før de store samtalekjøkken med matlagingsøyer midt i rommet ble populære. En veggmontert kjøkkenvifte fra Gorenje fins i ulike design, med ulike funksjoner og i ulike størrelser. Hvis du eller noen andre i husholdningen er veldig høy, da er loddrett vifte et spesielt nyttig og praktisk valg.

Uttrekkbar vifte

Uttrekkbare vifter er smarte fordi de tar opp minimal plass, de skal bare trekkes ut når de er i bruk. Uttrekkbare vifter skal monteres under et kjøkkenskap.

Innebygd vifte

Innsatsvifter, innebygde eller integrerbare vifter ? kjært barn har mange navn ? har den store fordelen at de nesten er skjult. Du kjenner det sikkert fra kjøleskap eller oppvaskmaskin som har en skapdør som front. Det gir et veldig stilig og fint uttrykk på kjøkkenet. Du kan bygge inn en Gorenje kjøkkenvifte i et skap, i loftet eller i en bordplate.

Fritthengende vifte

Fritthengende vifter passer veldig godt inn i de fleste moderne kjøkkener der matlagingsøya står midt i kjøkkenet eller i kjøkken som er innrettet uten veggskap.

Sentralventilasjon er vanligvis et system, som man finner i fler-etasjes bygninger med leiligheter, hvor det er et sentralt ventilasjonsanlegg i bygningen. Denne typen vifte har ingen motor, og denne typen av utsuging vil gi mindre støy.

I tillegg til de enkelte modellene finns det også andre kriterier, som du kan se på, når du skal kjøpe ny Gorenje kjøkkenvifte. F.eks. Hvor stor komfyr, kokeplater og kjøkken du har, lydnivå og så videre.
Leter du etter en billig Gorenje kjøkkenvifte, kan du ta en titt her og velge modellen som passer dine behov og din lommebok.

Din huskeliste

Lukk