Din huskeliste

Lukk

*Kampanjen gjelder utvalgte tilbudsprodukter og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer. Varigheten ses på det enkelte produktet.

Kjøp utvalgte hvitevarer fra LG og få opptil 3000 kr tilbake*

For å få opptil 3000 kr tilbake må du ha kjøpt LG-produktet på skousen.no i kampanjeperioden 13.05.2024 - 30.06.2024 og ha skrevet en produktanmeldelse på LG sin hjemmeside. Siste dag for å registrere cashback er 14.07.2024.

Les mer om kampanjevilkårene her.

*Slik får du cashback

  1. Kjøp et utvalgt LG-produkt på skousen.no
  2. Installer og prøv det nye produktet hjemme
  3. Skriv en produktanmeldelse på LG sin hjemmeside. Klikk her for å finne en direktelenke til produktet ditt. Lenken tar deg til produktsiden på LG.com. Deretter klikker du på skriv en anmeldelse (i rød tekst, under produktnavnet).
  4. Når du har skrevet anmeldelsen, klikker du på Publiser og tar deretter et skjermbilde eller bilde av anmeldelsen.
  5. Gå til www.lgnordic-promo.com/NO og registrer kjøpet for å få cashback. Husk å ha kvitteringen*, bankopplysninger (Swift og IBAN) og skjermbildet du har tatt av anmeldelsen, tilgjengelig når du registrerer kjøpet.

*Ordrebekreftelse kan ikke brukes som kjøpsbevis. Du må vise kvitteringen som er sendt til din e-postadresse etter produktet er sendt/levert.

Nedenfor ser du hvilke produkter som er med i kampanjen. Under hvert produkt ser du nøyaktig hvor mye penger du kan få tilbake.

Din huskeliste

Lukk