Din huskeliste

Lukk

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, "Kundefavoritt" eller varer med "Sjekk prisen" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Få opptil 3000 kr tilbake når du kjøper nye hvitevarer fra LG og deretter skriver en anmeldelse og registrerer kjøpet

For å benytte deg av tilbudet og få opptil 3000 kr tilbake må du ha kjøpt LG-produktet på Skousen.no eller i din lokale Skousen i kampanjeperioden 16.05.202219.06.2022. Siste dag for å registrere cashback er 19.07.2022.

Slik gjør du:

  1. Kjøp et LG-kampanjeprodukt hos Skousen
  2. Installer og prøv det nye produktet hjemme.
  3. Skriv en produktanmeldelse på LG.com. Her finner du en liste med en direktelenke til produktet ditt. Klikk på lenken som tar deg til produktsiden på LG.com. Deretter klikker du på skriv en anmeldelse (i rød tekst, under produktnavnet).
  4. Når du har skrevet anmeldelsen, klikker du på Publiser og tar deretter et skjermbilde eller bilde av anmeldelsen.
  5. Gå til www.lgnordic-promo.com/NO og registrer kjøpet for å få cashback. Husk å ha kvitteringen, bankopplysninger (Swift og IBAN) og skjermbildet du har tatt av anmeldelsen, tilgjengelig når du registrerer kjøpet.

OBS ved kjøp av pakketilbud: For å få cashback utbetalt, så skal du registrere produktene hver for seg. På kvitteringen din, står det hvilke produkter som inngår i pakketilbudet.

Les mer om kampanjevilkårene her.

Under hvert produkt ser du nøyaktig hvor mye du kan få tilbakebetalt.

Din huskeliste

Lukk