Din huskeliste

Lukk

*Gjelder onlinekjøp og ikke allerede nedsatte varer, kan ikke kombineres med prismatch eller varer merket "Kundefavoritt" og "Sjekk prisen". Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

*Gjelder onlinekjøp og ikke allerede nedsatte varer, kan ikke kombineres med prismatch eller varer merket "Kundefavoritt" og "Sjekk prisen". Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

Bosch Vaskemaskiner

Bosch vaskemaskiner

All våre frontbetjente vaskemaskiner fra Bosch har energiklasse A+++, det er noe helt spesielt. Du får en energi- og miljøvennlig vaskemaskin, når du velger Bosch. Mange av vaskemaskinene fra Bosch kommer med kullfri motor. Det vil både si at maskinen har er lavere støynivå og at det er en reservedel mindre å skifte ut. Tradisjonelle kullmotorer blir slitt med tiden, og kullet skal dermed skiftes ut. En Bosch vaskemaskin er derfor også et glimrende kjøp, hvis du gjerne vil verne om miljøet.

Toppbetjente-vaskemaskiner - når plassen er trang

Bosch har også utviklet toppbetjente vaskemaskiner, som typisk er smalere enn en alminnelig vaskemaskin. Smart, hvis du ikke har så mye plass hjemme. Selv om disse vaskemaskinene er mindre, så kan de stadig romme store mengder klær og typisk omkring 6 kg. Til sammenligning rommer alminnelige vaskemaskiner ca. 8 kg. Toppbetjente vaskemaskiner er også en smart løsning hvis du gjerne vil passe på ryggen. Ofte står vaskemaskinen på gulvet, så vi skal bøye oss, når vi legger vasken i maskinen og når vi tar den ut. Med en toppbetjent modell kan du legge i klesvasken, mens du står.

Men hvilken vaskemaskin skal du velge? Når du klikker deg inn på de enkelte produktene, får du se flere bilder av hver enkelt vaskemaskin, så du kan danne deg et inntrykk av de forskjellige modellene. Les også mer om spesifikasjonene, så du kan velge den vaskemaskinen som passer best til ditt behov.

Hva kan en Bosch vaskemaskin?

Bosch har utviklet en rekke effektive funksjoner, f.eks. er noen av vaskemaskinene selvdoserende. Det betyr at du ikke skal bekymre deg, om at du heller for my eller for lite vaskemiddel i maskinen. Med det såkalte i-DOS system heller du hele flasken med oppvaskmiddel i, så tar maskinen seg av doseringen utfra hvor mye klærne veier.

Noen av maskinene har også et særlig program til luktfjerning, som kan behandle 16 typer forskjellige flekker. Dessuten har de fleste Bosch vaskemaskinmodellene et ekstra hurtig vaskeprogram, som kun varer i 15 minutter. Vi vil også fremheve testvinneren i Danmark, Bosch WAY32890SN, som ble utnevnt til Best i Test i september 2013 av Forbrukerrådet TÆNK. Best i Test, er det den høyeste utmerkelsen, og det betyr, at du som forbruker gjør et riktig godt kjøp.

Er du på jakt etter en billig Bosch vaskemaskin eller et godt tilbud? Vi kjører nemlig tilbud på fra tid til annen, så hold et godt øye med skousen.no

Din huskeliste

Lukk