Din huskeliste

Lukk

*Gjelder onlinekjøp og ikke allerede nedsatte varer, kan ikke kombineres med prismatch eller varer merket "Kundefavoritt" og "Sjekk prisen". Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

*Gjelder onlinekjøp og ikke allerede nedsatte varer, kan ikke kombineres med prismatch eller varer merket "Kundefavoritt" og "Sjekk prisen". Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

Bosch Oppvaskmaskiner

Bosch oppvaskmaskiner

Vi forhandler forskjellige typer oppvaskmaskiner fra Bosch, som er utviklet og designet ut fra de høyeste standarder.

Bosch oppvaskmaskiner fås som underbygning, integrerbar og til bord.

Oppvaskmaskinene fins både som innbyggings-, integrerbare og benkoppvakemaskiner. Innbyggingsoppvaskmaskinene leveres uten top- og sidepanel, men med frontpanel. Den skal plasseres under kjøkkenbordplaten, og man kan se fronten på oppvaskmaskinen. Bosch sine innbyggingssoppvaskmaskiner fås i forskjellige farger: Hvit, rustfritt stål, sort og stål uttrykk. Det er med andre ord god mulighet for å finne en oppvaskmaskin, som passer i kjøkkenet og sammen med dine andre hvitevarer.

En integrertoppvaskmaskin leveres ikke med frontpanel, og heller ikke med top- og sidepanel. Den skal plasseres bak et skappanel, og blir sånn sett usynlig. Det ligner simpelthen en kjøkkendør. Med en Bosch integrertoppvaskmaskin får du altså et stilrent uttrykk i kjøkkenet, her er det designet i kjøkkenet, og ikke hvitevarene, som dominerer.

Bosch sine oppvaskmaskiner fungerer upåklagelig og har mange forskjellige funksjoner. Det er egentlig et spørsmål om, hvilket designmessige uttrykk, man ønsker, om man skal velge den ene eller anden type. Bosch har også en tredje type, nemlig benkoppvaskmaskinen. Denne typen, som navnet antyder, er beregnet til å stå på en benkeplate. Designet er flott og enkelt, slik at maskinen enkelt kan passe inn i kjøkkenet. Benkoppvaskmaskinen fra Bosch fås i hvit, sort, stålimitering og rød. Den røde maskinen gir deg mulighet for å «peppe» opp kjøkkenet, hvis du liker sterke farger. Klikk inn på de forskjellige oppvaskmaskinene her på siden og finn den som passer til deg.

Bosch oppvaskmaskiner - fordeler

Funksjonene og spesifikasjonene avhenger av modellen, du velger. Vi starter med bordoppvaskmaskinen: Den har plass til 6 kuverter, og er dermed perfekt til en eller to personer. Med energiklassen A+, får du også en energivennlig maskin. Alle Bosch sine bordoppvaskmaskiner har minst fem programmer: Intensiv 70 °C, normal 65 °C, øko 50 °C, skåne 40 °C, lyn 45 °C. Noen av modellene har også mulighet for ekstra tørk og såkalt tidsforvalg, hvor du kan innstille, om oppvaskmaskinen skal gå i gang om en, to eller helt opptil 24 timer.

Se alle Bosch sine benkoppvaskmaskiner her

Bosch har et stort utvalg av underbygnings-oppvaskmaskiner og integrerbare-oppvaskmaskiner. De har mange spesifikasjoner og funksjoner. Antall kuverter er noe, man med fordel kan ta en kikk på, når man skal kjøpe en ny oppvaskmaskin. Du kan få en Bosch oppvaskmaskin med plass til henholdsvis 8, 9, 10, 12, 13 og 14 kuverter. Så husk å tenke på hvor stor husstanden din er, når du velger, hvor mange kuverter maskinen skal romme.

En oppvaskmaskin som skåner miljøet

Generelt er det billigere å bruke en oppvaskmaskin enn å vaske opp for hånd. Men det er selvfølgelig forskjell på, om oppvaskmaskinen tilhører energiklasse A eller A+++. Og det er nettopp innenfor de to energiklasser, Bosch oppvaskmaskinene ligger. Så overordnet sett er alle maskinene energieffektive. Men hvis du hører til dem, som går spesielt opp i miljø, kan du også finne en Bosch oppvaskmaskin, som lever opp til de beste standarder med hensyn til miljøet.

Ta en nærmere kikk på Bosch sine oppvaskmaskiner her på siden og finn den maskinen som passer best til deg.

Hvilke funksjoner har en Bosch oppvaskmaskin?

La oss ta en nærmere kikk på oppvaskmaskinene fra Bosch, f.eks. lydnivået. Du kan få vaskemaskiner med lydnivå fra 40 db(A) til 52 db(A). En normal samtale ligger på omkring 60 db(A). Hvis det er viktig at din nye oppvaskmaskin har minimalt støynivåa, bør du velge en av modellene med lavest db(A). En annen smart funksjon, som du finne i noen av oppvaskmaskinene fra Bosch, er såkalt Zeolite® tørking. Sett bort fra at tørkesystemet bruker minimalt med energi under prosessen, så betyr det, at du ikke lengre står med halvuller glass eller skåle i oppvaskmaskinen.

Vi vil gjerne fremheve en Bosch oppvaskmaskin, som blev testvinner i danske TÆNK i april 2013. Modellen heter: SMU53M72SK. Når et produkt blir utnevnt testvinner av Forbrukerrådet TÆNK, betyr det, at det er et produkt, som man som forbruker trygt kan investere i. Det er en garanti for, at man har fatt i et produkt av høyeste kvalitet. Vi anbefaler derfor at du tar en nærmere kikk på akkurat den modellen.

Vi kjører også tilbud på oppvaskmaskiner fra Bosch innimellom, så hold øye med skousen.no.

Din huskeliste

Lukk