Din huskeliste

Lukk

Blomberg Side-by-side

Blomberg side-by-side kjøleskap

Hva er amerikanske kjøleskap? Det er kjøleskap, som krever vannforsyning eller tilkobling til vann, slik at du kan drikke et glass kaldt vann med is direkte fra kjøleskapet. Amerikanske kjøleskap blir også ofte kalt side-by-side kjøleskap. I motsetning til et vanlig kjøleskap, som bare har én dør, har amerikanske kjøleskap to dører, som åpnes på midten.

Er Blomberg sine amerikanske kjøleskap noe for deg?

De fleste av Bloomberg sine modeller har is og/eller vann dispensere, trolig den funksjonen som de fleste av oss forbinder med et amerikansk kjøleskap. Man kan spesielt bruke denne funksjonen på en varm sommerdag,, en kveld i festlig lag, eller en søndag på sofaen foran Tv-en. Med et tradisjonelt kjøleskap risikerer man å løpe tom for isbiter, eller glemme å lage nye. Det er et «problem» du slipper helt for hvis du kjøper et av Blomberg sine amerikanske kjøleskap.

I noen modeller fins det en åpning i front, til minibar. Her får du direkte tilgang til drikkevarene dine uten å åpne hele skapet.

Mange av Bloomberg sine amerikanske kjøleskap har en NoFrost-funksjon. Det betyr at fryseseksjonen automatisk avrimer seg selv. Det er det mange som setter pris på, fordi de ikke trenger å gjøre denne litt kjedelige jobben selv.

Blomberg amerikanske kjøleskap har som regel en kjølekapasitet på mellom 380 og 396 liter og en frysekapasitet på rundt 155 liter. Andre funksjoner som er tilgjengelig er: rask frysning, elektronisk skjerm, ventilert kjøling og elektronisk temperaturkontroll. Ta en kikk på de forskjellige modellene og velg den som passer for deg.

Finn dit neste Blomberg amerikansk kjøleskap på skousen.no

Vær oppmerksom på at amerikanske kjøleskap er dype, og ofte dypere enn vanlig kjøleskap. Derfor er det ikke sikkert, at du kan montere det. Mange foretrekker også å ha sitt amerikanske kjøleskap frittstående, så det er lett å komme til.

Din huskeliste

Lukk