Din huskeliste

Lukk

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, "Kundefavoritt" eller varer med "Sjekk prisen" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Best i test ovn

Har du lyst til å gjemme mest mulig bak et kjøkkenpanel som passer til resten av kjøkkenet, eller vil du gjerne ha ovnen litt opp i høyden, slik at du ikke trenger å anstrenge ryggen hver gang du baker? Da er en innbyggingsovnen et godt valg.

Men hvilken innbyggingsovn er den beste? Er det den dyreste? Og hva kan den som den billigste ikke kan? Er det andre ting jeg kan se på for å treffe en kvalifisert avgjørelse når det kommer til valg av innbyggingsovn?

Vi anbefaler helt klart å ta en titt på ovnene som er kåret til best i test av for eksempel det danske forbrukerrådet Tænk. De har utført en undersøkelse av hele elleve forskjellige innbyggingsovner, alle i energiklasse A og alle med samme ytre dimensjoner – i ulike kategorier. Her på siden finner du ovner som er best i test og våre mest populære modeller. Alt for at du skal kunne finne den beste ovnen for deg og kjøkkenet ditt.

Din huskeliste

Lukk