Din huskeliste

Lukk

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, "Kundefavoritt" eller varer med "Sjekk prisen" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Best i test oppvaskmaskiner

Oppvaskmaskiner er en av de mest gjennomtestede hvitevarene. Det danske forbrukermagasinet Tænk har i samarbeid med en rekke internasjonale organisasjoner testet mer enn 300 oppvaskmaskiner siden 2010. Hvis du er på utkikk etter en ny oppvaskmaskin kan det være lurt at velge en testvinner. Når du kjøper en best i test oppvaskmaskin med kvalitetsstempel fra Tænk eller Råd & Røn, kan du være sikker på at du får det absolutt beste på markedet. Forbrukerrådet Tænk har som mål at sjekke markedets hvitevarer, og teste dem som en helt uavhengig part.

På siden finner du en blanding av testvinnende oppvaskmaskiner og våre mest populære modeller. De mest populære modellene, er oppvaskmaskiner som våre kunder har kåret høyt, og som de er mest fornøyde med. Altså kan du være sikker på at du får en vinner, hvis du finner din nye oppvaskmaskin her.

Din huskeliste

Lukk