Din huskeliste

Lukk

*Kampanjen gjelder utvalgte tilbudsprodukter og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer. Varigheten ses på det enkelte produktet.

Bedrift

Velkommen til Skousen bedrift

Her finner du informasjon om salg til offentlige institusjoner, boligforeninger, prosjektsalg, og små og store virksomheter.

Som bedriftskunde hos Skousen får du alltid profesjonell rådgivning i en av våre 19 lokale butikker, og vi leverer hårde hvitevarer i høy kvalitet til Norges billigste priser. Våre lokale hvitevareeksperter står klar med personlig betjening og tilbyr markedets beste leveringssikkerhet og dag-til-dag levering.

Vi har solgt hvitevarer i Danmark i over 60 år, og vi har derfor en høy faglig viten og innsikt i bransjen. Denne viten bruker vi til å gi våre kunder gode råd, og til å matche kunden og prosjektet med rett produkt til rett pris.

 

Vår historie

Hos Skousen er vi stolte av vår historie. Skousen var den første store leverandør av hårde hvitevarer i Danmark og som den eneste i bransjen har vi 60 års erfaring innenfor salg av hårde hvitevarer. Historien startet i 1957 da Preben Skousen etablerte familievirksomheten Skousen Husholdningsmaskiner.  I de kommende årtier ble den første butikken utvidet til å være en landsdekkende kjede med butikker over hele Danmark.

I 2011 ble det satset på å styrke Skousen franchisekonsept og Skousen online tilstedeværelse. I dag består de fysiske butikker utelukkende av franchisetakere, som gjør det de kan best. De yter den beste service, har en lokal tilstedeværelse og selger de beste varene til den beste prisen. Alle andre aktiviteter foregår på hovedkvarteret i Risskov ved Aarhus. Her foregår alle Skousen online aktiviteter også.

 

Kontakt oss

Har du spørsmål angående å være bedriftskunde hos Skousen eller annet i forbindelse med dette, så er du velkommen til å kontakte oss via e-post: [email protected]

Din huskeliste

Lukk