Din huskeliste

Lukk

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, "Kundefavoritt" eller varer med "Sjekk prisen" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

AEG Ventilatorer

AEG kjøkkenvifte

Vi har et stort utvalg av kjøkkenvifter fra AEG. De finnes i mange forskjellige modeller: Veggmonterte vifter, uttrekksvifter og fritthengende vifter. De ulike modellene oppfyller ulike krav, så vurder nøye hva dine behov er, når du ser etter ny AEG kjøkkenvifte. De finnes oftest i rustfritt stål, men det er også mulig å finne dem i hvitt eller svart.

Er en kjøkkenvifte bare en kjøkkenvifte?

En kjøkkenvifte må selvsagt fungere optimalt slik at den fjerner matos, damp og røyk fra kjøkkenet, slik at det ikke blir hengende i luften i rommet og sprer seg til andre rom i huset. Du må altså sjekke opp på sugekapasiteten. Sugeevnen for en kjøkkenvifte defineres i m3/t og for å finne riktig kapasitet skal du gange opp rommets volum med 10. Kapasiteten for våre kjøkkenvifter ligger et sted mellom ca. 210 til 770 m3/t.

Er det uttrekk ut i det fri eller skal viften kunne brukes til resirkulasjon – altså skal luften sendes tilbake til rommet etter at den har blitt filtrert? Dette er noe du bør undersøke, før du velger ny kjøkkenvifte.

Design, lys og lyd er i fokus i din AEG kjøkkenvifte

Design spiller en stor rolle, og er også en ting du kan ta med i dine overveielser, når du skal kjøpe ny kjøkkenvifte. AEG er kjent for sitt vakre og moderne design. AEG kjøkkenviften er derfor det rette for deg, hvis du liker godt og stilfullt design.

I tillegg er det også tenkt på støynivået. Det er ikke noe verre enn å stå på kjøkkenet med familie og venner og steke, når ikke det er mulig å ha en samtale, fordi viften bråker. Dette er det tatt hensyn til hos AEG.

Det er også viktig at du kan se hva du gjør, når du står og lager mat. I noen av kjøkkenviftene fra AEG er det derfor mulig å dimme LED-lyset, slik at du kan justere lysstyrken med ett trykk. På den måten kan du få akkurat den lysstyrken du ønsker.

Få et overblikk over de ulike vifter fra AEG ved å klikke inn på de forskjellige produktene på denne siden.

Din huskeliste

Lukk